Jouw B2C e-commerce platform moet matchen met jouw business en meegroeien met je ambities. Door te kiezen voor een maatwerk platform geef je jouw klanten een unieke ervaring. Benut de gebundelde kracht van ontwikkeling en online marketing van Dutchwebdesign, voor een schaalbaar platform dat presteert.

Maardanlicht case (1)

B2C e-commerce met Magento

 • Creëer je B2C-platform flexibel en op maat
 • Stem Magento precies af op jouw strategie
 • Richt je processen efficiënt in en werk slimmer
 • Schaal moeiteloos op met behoud van prestaties
 • Geef bezoekers een naadloze gebruikerservaring
 • Benut de kracht van de open-source community 

Jouw unieke platform, ingericht op jouw wensen

Waar vraagt jouw bedrijf om? Dat is ons uitgangspunt voor jouw B2C e-commerce platform. Dutchwebdesign helpt jou aan een maatwerk platform dat past bij jouw wensen en doelen. 

Of je nou een startup bedrijf hebt of een ervaren speler bent. Of je nu zoekt naar een Nederlandse of buitenlandse webshop. Een basisplatform of de digitale motor achter je bedrijf, Magento 2 groeit met je mee.

Al meer dan 300 tevreden klanten verkopen via een B2C-platform dat ontwikkeld is door Dutchwebdesign. Wij hebben de expertise en ervaring om strategisch met je mee te denken. Als officieel partner van Magento ontwikkelen wij jouw B2C webshop volledig op maat. 

Bovendien bouwt Dutchwebdesign platform-agnostisch, dus zit je nooit vast aan één platform. Verkopen nog verder boosten? Bekijk de online marketing diensten waar Dutchwebdesign jou bij kan helpen.

Optimaliseer je platform met onze modules

Laat je Magento 2 webshop aansluiten op de behoeften van je klant. Van de UX tot de functionaliteiten, Dutchwebdesign stemt jouw B2C webshop af op jouw bedrijf. Zo maak jij het verschil ten opzichte van je concurrenten.

Wij maken gebruik van bewezen best practices waar mogelijk en ontwikkelen zelf waar nodig. Van reviews tot vacatures en van landingspagina’s tot social walls. Ontdek onze modules voor Magento 2.

Werk efficiënter met Magento

Stabiel, sterk en schaalbaar. Met Magento als CMS voor jouw webshop sorteer je voor op online groei. Niet alleen in omzet, maar ook in efficiëntie. 

Zo krijg je bijvoorbeeld realtime inzicht in je voorraadbeheer, je boekhouding en je klantgegevens. Stroomlijn je B2C e-commerce platform met de software die je wilt gebruiken. Van je CRM tot je betaalprovider en je analysetools zoals Google Analytics 4.

Dutchwebdesign biedt uitgebreide development oplossingen om jouw online platform te optimaliseren en jouw merk te laten groeien. Zo haal je het maximale uit jouw digitale mogelijkheden.

Win een technische audit

Optimaliseer je platform met onze modules

Laat je Magento 2 webshop aansluiten op de behoeften van je klant en maak het verschil ten opzichte van je concurrenten. Van de UX tot de functionaliteiten, Dutchwebdesign stemt Magento af op jouw business. Daarvoor maken we slim gebruik van best practices als het kan en ontwikkelen we zelf als het moet. Van reviews tot vacatures en van landingspagina’s tot social walls. Ontdek onze modules voor Magento:

Werk efficiënter met Magento ERP/WMS koppelingen

Stabiel, sterk, schaalbaar. Met Magento als CMS voor jouw consumenten-webshop sorteer je voor op groei. Niet alleen in omzet, ook in efficiënter werken. Krijg bijvoorbeeld realtime inzicht in je voorraadbeheer, je boekhouding en klantgegevens. Stroomlijn je B2C-platform met de software die je gebruikt of gaat gebruiken, van je CRM tot je PSP’s en je analysetools zoals GA4. Zo haal je het maximale uit de digitale mogelijkheden.

Waarom anderen voor ons kiezen

 • Dutchwebdesign is sterk in digital sinds 2006
 • Full service: van ontwikkeling tot online marketing 
 • Persoonlijk en transparant van bouw tot beheer
 • Maatwerk: wat jij nodig hebt, maken we voor jou
 • 300+ klanten, waardering 9.1
 • Sterk in het optimaliseren van online bedrijfsprocessen
 • ISO 27001-gecertificeerd voor informatiebeveiliging 

Samen ontwikkelen met Magento

Benut de kracht van Magento voor jouw B2C e-commerce platform op maat. Plan een afspraak met Dutchwebdesign voor een audit of een nieuwe start. Past een ander platform zoals WooCommerce of Shopware beter bij jouw business en ambities? We adviseren je graag over het beste platform voor jouw online groei. 

Ben je nieuwsgierig?

Pamela Bloem gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Pamela Bloem

Commercial Director

+316 250 545 30

pamela@dutchwebdesign.nl

  Stel ons je vraag

  * Verplicht in te vullen