Wat is Exact online?

Exact online is een van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s van Nederland. Het is een ERP systeem (een financieel pakket) waarmee wij Magento webshops koppelen voor logistieke doeleinden. De software van Exact online geeft inzicht in zaken, zoals je productie, relatie- en voorraadbeheer, urenregistratie en beschikt over een CRM systeem.

Voordelen van een Exact online koppeling

  • EfficiĆ«nt; handmatig werk wordt geautomatiseerd
  • Leidend en overzichtelijk in de financiĆ«le informatie van je bedrijf
  • Geschikt voor het verwerken van klantgegevens, productinformatie, orders en facturering
  • Mogelijk om klantspecifieke assortimenten of informatie te tonen in je Magento webshop

DWD Magento 2 – Exact online koppeling

Dutchwebdesign heeft een eigen koppeling tussen Magento 2 en Exact online gebouwd. De koppeling zorgt voor een wisselwerking tussen Magento en Exact online. Wat betekent dat er data vanuit Exact online verzonden wordt naar jouw Magento webshop, zodat de webshop weet welke producten en bijbehorende data er getoond moeten worden. Wanneer er in de webshop een bestelling geplaatst wordt, dan stuurt Magento via de koppeling deze informatie weer naar Exact online. Zo worden alle verkopen direct gesynchroniseerd met je boekhouding. Vervolgens kan jouw bedrijf deze bestellen in Exact online verwerken.

Exact online koppelen met een PIM systeem

Wil je de productdata in jouw Exact online ERP systeem verder uitbreiden? Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van productfoto’s en productspecificaties. Dan kan een koppeling met bijvoorbeeld een PIM (product informatie management) interessant zijn voor jouw bedrijf. Akeneo is een PIM systeem wat hier zeer geschikt voor is.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Stel ons je vraag


    * Verplicht in te vullen