LogicTrade levert bedrijfssoftware voor de woonbranche. Door het inzetten van hun software kan tijdswinst geboekt worden. Ook worden foutmarges verkleind omdat alle belangrijke informatie op 1 plaats te vinden is. De software bevat een PIM (Product informatie management systeem), voorraad/prijs beheer en de mogelijkheid om configuraties van producten te maken.

Deze informatie kan naar interne systemen in de winkels gestuurd worden. Ook kan deze informatie door ons LogicTrade – Magento 2 koppeling naar jouw e-commerce platform gestuurd worden zodat handmatige werkzaamheden op dit vlak overbodig zijn.

Magento 2 – LogicTrade software koppeling

De vraagstukken die Dutchwebddesign voor het koppelen tussen Magento 2 en achterliggende ERP systemen oplost zijn veelal geen standaard vraagstukken. Standaard koppelingen zijn om die reden ook niet voldoende flexibel om de vragen op de juiste manier in te kunnen vullen. Performance is een ander belangrijk punt bij een koppeling. Zeker als het veel product/prijs en klantdata betreft dan is de snelheid van verwerking essentieel. Direct op Magento 2 koppelen is met dit in het achterhoofd niet de meest effectieve oplossing.

Om deze reden hebben wij de DWD Connector ontwikkeld. Vanuit onze DWD connector zorgen wij voor een wisselwerking tussen Magento 2 en de LogicTrade software. Wat betekent dat data vanuit LogicTrade software via deze DWD connector wordt verzonden naar Magento 2. Zo weet jouw platform welke producten en bijbehorende data getoond moet worden en aan wie. Dat betekent dat je bijvoorbeeld in staat bent om klant specifieke assortimenten, prijzen en informatie te tonen aan bezoekers. Wanneer bezoekers vervolgens een bestelling plaatsen, dan stuurt Magento 2 via de DWD Connector deze data weer naar LogicTrade. Op deze manier worden alle verkopen direct met je boekhouding gesynchroniseerd en kunnen de bestellingen worden verwerkt in LogicTrade. Onderstaand een visuele weergave van hoe het DWD ecosysteem jouw organisatie effectief kan laten werken.

Functionaliteit van de Magento 2 – LogicTrade koppeling

Je wilt natuurlijk weten wat de functionaliteiten binnen deze koppeling zijn. Deze zijn onderstaand te vinden. Naast deze standaard mogelijkheden zijn alle variaties die je kunt bedenken mogelijk.

 1. Producten
  • Inladen product assortiment als simpele producten
  • Optioneel: productseries/configureerbare producten geautomatiseerd aanmaken
 2. Prijzen
  • Enkele prijslijst
  • Optioneel: extra prijs/marge berekening voor importeren prijzen in Magento 2
  • Optioneel: prijslijst per debiteur
  • Optioneel: Kortingsgroepen per categorie/product per debiteur
  • Optioneel: Combinatie van netto prijzen per debiteur + kortingsgroepen per categorie/product
 3. Voorraad
  • Standaard voorraad update aan de hand van een waarde in LogicTrade
  • Optioneel: voorraad fysiek aanwezig en voorraad onderweg beide inladen
 4. Debiteuren
  • Inladen beschikbare debiteuren vanuit LogicTrade
 5. Orders
  • Versturen van orders naar LogicTrade

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!  Stel ons je vraag


  * Verplicht in te vullen