WordPress website

Dutchwebdesign ontwerpt en realiseert maatwerk WordPress websites voor diverse branches. We hebben ervaring met kleine, unieke websites, maar ook grote complexe WordPress webapplicaties en multisites.

De WordPress specialisten bij Dutchwebdesign realiseren maatwerk websites voor diverse branches, zoals overheidsinstanties, internationale bedrijven, en meer. Benieuwd naar klanten die je voor gingen? Bekijk onze WordPress cases. Onze developers hebben ervaring met kleine, unieke websites, maar ook met grote complexe websites en multisites.

Jouw unieke WordPress website

Elke bedrijf en daarmee ook elke website is uniek met haar eigen doel. Een goede website is het online visitekaartje voor jouw bedrijf, maar het is niet alleen een communicatiekanaal. Je wilt dat bezoekers van jouw website een bepaalde actie uitvoeren, een conversie. Dit kan zijn het invullen van een formulier, een offerte aanvraag of het boeken van een reis. Daarom bepalen we samen aan de hand van jouw visie en onze expertise welke doelen jouw website heeft en welke call-to-action worden toegevoegd aan de website. Om een goede WordPress website te ontwikkelen haken niet alleen onze developers aan maar ook onze UX design expert. Hij kijkt samen met jou naar de user experience van de bezoeker en hoe een bezoeker gestuurd kan worden richting het uitvoeren van een conversie.

Dutchwebdesign als jouw WordPress specialist

Een goede website is een belangrijk onderdeel van het behalen van de online doelen van jouw bedrijf. Een belangrijke factor van een goede website is de keuze voor de juiste WordPress partner. Het multidisciplinaire team van Dutchwebdesign denkt met je mee op strategisch niveau en vertalen jouw wensen op de juiste manier door naar de website voor jouw bedrijf. Ons team van WordPress specialisten ontwikkeld al jaren maatwerk WordPress websites met meerdere talen, valuta en multisites. Samen met jou ontwikkelen we een stabiele, toekomstgerichte WordPress website en na livegang werken we aan verdere online groei en optimalisatie.

Waarom WordPress als CMS?

Onze websites worden gebouwd met het WordPress content management systeem, dat zo is ingericht dat jij de inhoud van je website gemakkelijk kunt beheren. Het WordPress cms is een open source systeem en meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt. Wij ontwikkelen voor jouw bedrijf een WordPress website op maat, die je vervolgens gemakkelijk zelf kunt vullen bijwerken. WordPress is standaard al goed vindbaar ingericht voor zoekmachines en biedt de mogelijkheid om die vindbaarheid verder te optimaliseren.

WordPress modules

Bij professionele maatwerk websites horen professionele maatwerk modules bestaande uit kloppende efficiënte code. Met onze modules kunnen wij jou een toekomstgerichte website garanderen van hoge kwaliteit. Bekijk al onze modules op de WordPress module pagina.

WordPress multisite

Heb jij meerdere website, domeinen of subdomeinen in beheer? Dan is een WordPress multisite de uitkomst. Met een multisite log je één keer in in jouw back-end en beheer je al jouw websites vanuit één plek. Een WordPress multisite betekent niet dat alle websites er hetzelfde uit komen te zien. Elke website krijgt een eigen design en look and feel. Benieuwd of een multisite bij jouw situatie past? Lees meer op onze WordPress multisite pagina.

WordPress koppelingen

DWD ontwikkelt WordPress modules die gemakkelijk zijn in te zetten voor elke website. Codes voor deze modules zijn door onszelf geschreven, waardoor het toepassen van maatwerk mogelijk is. Zo zorgen we ervoor dat elke website aansluit op de wensen van de klant en zich onderscheidt van anderen. Ook zal je profijt ervaren van de uitbreidingen aan deze modules.

WordPress modules

DWD ontwikkelt WordPress modules die gemakkelijk zijn in te zetten voor elke website. Codes voor deze modules zijn door onszelf geschreven, waardoor het toepassen van maatwerk mogelijk is. Zo zorgen we ervoor dat elke website aansluit op de wensen van de klant en zich onderscheidt van anderen. Ook zal je profijt ervaren van de uitbreidingen aan deze modules.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Stel ons je vraag


    * Verplicht in te vullen