WordPress website

Dutchwebdesign ontwerpt en realiseert maatwerk WordPress websites voor diverse branches. We hebben ervaring met kleine, unieke websites, maar ook grote complexe WordPress webapplicaties en multisites.

Met een WordPress website op maat verbeter je je bedrijfsprocessen en werk je efficiënter. Op deze manier haal je alles uit je online business. 

WordPress is gebruiksvriendelijk én zoekmachinevriendelijk. Sterk én flexibel. Veilig én open source. Bouw met Dutchwebdesign je website op het populairste CMS ter wereld, volledig op maat voor jouw business. 

Waarom maatwerk WordPress met Dutchwebdesign?

 • Vertaal complexe bedrijfsprocessen naar online oplossingen
 • WordPress thema of WordPress maatwerk
 • Werk veilig, open source, snel en schaalbaar
 • 100% op maat voor jouw business, wensen en eisen
 • Pas eenvoudig meerdere talen toe
 • Jouw wensen worden vertaald in nieuwe functies
 • Beheer je platform makkelijk zelf, zonder technische kennis
 • Vertrouw op ons als dé WordPress specialist (Al 17+ jaar)

Maatwerk WordPress websites

WordPress heeft veel meer in huis dan alleen een maatwerk website. Dutchwebdesign helpt je om jouw organisatie makkelijker, efficiënter en beter te laten draaien met WordPress. 

Automatiseer je bedrijfsprocessen. Bedien je belangrijkste doelgroepen met een intranet en extranet. Koppel WordPress op maat met je systemen, van Salesforce tot Hubspot en van HROffice tot Real Works. Ook kun je kiezen voor een multisite met WordPress

Dutchwebdesign ontwikkelt jouw WordPress website op maat, van design tot modules. Bouw jouw website op WordPress en haal net als 65 miljoen anderen alles uit je nieuwe website.

Ben je misschien op zoek naar een B2B of B2C e-commerce platform met WordPress maatwerk? Bij Dutchwebdesign bouwen we ook verschillende WooCommerce webshops.

De online omgeving voor jouw bedrijfsdoelen

Wat moet je website voor jouw bedrijf doen? Bezoekers informeren, leads en klanten aantrekken, offerte aanvragen stimuleren? Dutchwebdesign adviseert je vanuit alle disciplines om de WordPress website te maken die jouw doelen haalt. 

Van developers tot UX-designers en van strategen tot online marketeers, onze specialisten staan voor je klaar. Dat is de kracht van een full-service digitale partner. Samen ontwikkelen we de stabiele, toekomstgerichte WordPress website die jou vooruit helpt. 

Heb jij je al verdiept in een Magento webshop? Magento 2 webshops zijn één van onze specialisaties. We adviseren je graag over de ontwikkeling van jouw zakelijke webshops. 

Haal alles uit WordPress

Met jouw maatwerk website benut je de kracht van WordPress maximaal voor jouw bedrijf. Dutchwebdesign onderzoekt namelijk ook waar jouw nieuwe website kan helpen om je werkprocessen te optimaliseren. Laat je website je werk uit handen nemen met slimme integraties. Denk aan CRM, je ERP en Google Analytics 4. 

Kies voor onze krachtige modules, of benut de juiste WordPress plugins die jouw website verrijken. De mogelijkheden voor nieuwe functionaliteiten zijn oneindig. 

Iets specifieks nodig? Dan ontwikkelen wij dat speciaal voor jou. Dutchwebdesign is het webdesign bureau dat jouw op maat gemaakte wensen waarmaakt. 

WordPress Multisite: Alles-in-één

Beheer je meerdere websites, domeinen of subdomeinen? Overweeg dan een WordPress-multisite. Log één keer in en beheer al je website vanaf één plek. 

Waarom klanten voor Dutchwebdesign kiezen

 • Dutchwebdesign is sterk in digital sinds 2006
 • Full service: van ontwikkeling tot online marketing 
 • Persoonlijk en transparant van bouw tot beheer
 • Maatwerk: wat jij nodig hebt, maken we voor jou
 • 300+ klanten met een waardering van 9.1 (Feedbackcompany)
 • Sterk in het optimaliseren van online bedrijfsprocessen
 • ISO 27001-gecertificeerd voor informatie beveiliging 

WordPress koppelingen

DWD ontwikkelt WordPress modules die gemakkelijk zijn in te zetten voor elke website. Codes voor deze modules zijn door onszelf geschreven, waardoor het toepassen van maatwerk mogelijk is. Zo zorgen we ervoor dat elke website aansluit op de wensen van de klant en zich onderscheidt van anderen. Ook zal je profijt ervaren van de uitbreidingen aan deze modules.

WordPress modules

DWD ontwikkelt WordPress modules die gemakkelijk zijn in te zetten voor elke website. Codes voor deze modules zijn door onszelf geschreven, waardoor het toepassen van maatwerk mogelijk is. Zo zorgen we ervoor dat elke website aansluit op de wensen van de klant en zich onderscheidt van anderen. Ook zal je profijt ervaren van de uitbreidingen aan deze modules.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!  Stel ons je vraag


  * Verplicht in te vullen