Wat is Unit4?

Unit4 is een ERP systeem (een financieel pakket) waarmee wij Magento webshops koppelen voor logistieke doeleinden. Unit4 zetten wij in voor zaken, zoals het verwerken van klantgegevens, producten, voorraad, orders en facturen.

Voordelen van een Unit4 koppeling

  • EfficiĆ«nt; handmatig werk wordt geautomatiseerd
  • Leidend en overzichtelijk in de financiĆ«le informatie van je bedrijf
  • Geschikt voor het verwerken van klantgegevens, productinformatie, orders en facturering
  • Mogelijk om klantspecifieke assortimenten of informatie te tonen in je Magento webshop

DWD magento 2 – Unit4 koppeling

Dutchwebdesign heeft een eigen koppeling tussen Magento 2 en Unit4 gebouwd. De koppeling zorgt voor een wisselwerking tussen Magento en Unit4. Wat betekent dat er data vanuit Unit4 verzonden wordt naar jouw Magento webshop, zodat de webshop weet welke producten en bijbehorende data er getoond moeten worden. Wanneer er in de webshop een bestelling geplaatst wordt, dan stuurt Magento via de koppeling deze informatie weer naar Unit4. Vervolgens kan jouw bedrijf deze bestelling in Unit4 verwerken.

Unit4 koppelen met een PIM systeem

Wil je de productdata in jouw Unit4 ERP systeem verder uitbreiden? Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van productfoto’s en productspecificaties. Dan kan een koppeling met bijvoorbeeld een PIM (product informatie management) interessant zijn voor jouw bedrijf. Akeneo is een PIM systeem wat hier zeer geschikt voor is.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Stel ons je vraag


    * Verplicht in te vullen