Shopware webshop

Visueel sterke Shopware webshop laat je maken door Dutchwebdesign

Wat is Shopware?

Shopware is een e-commerce platform dat in 2000 is opgestart en inmiddels is uitgegroeid tot internationale speler op het gebied van e-commerce platformen.

Dutchwebdesign als Shopware partner

Er komt veel kijken bij het behalen van e-commercedoelen. Een belangrijke factor in het succes daarin is de samenwerking met een creatieve, innovatieve partner. DWD beschikt over een multidisciplinair team met verschillende expertises en heeft meer dan 300 klanten. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk webshops kunnen we op strategisch niveau met je meedenken. Technische en complexe vraagstukken gaan we niet uit de weg.

shopware ontwikkelaar

De voordelen van Shopware

 • Eenvoudig zelf te beheren webshop
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Front-side editing; direct aan de ‘voorkant’ wijzigingen doorvoeren
 • Open source e-commerce platform
 • Schaalbaar, vele mogelijkheden om de webshop uit te breiden
 • Nieuw, toekomstbestendig platform
 • Lager kostenplaatje t.o.v. een maatwerk Magento webshop

Shopware vs. Magento

Naast Shopware, bouwen we ook webshops en online omgevingen in Magento. Een Magento webshop is uitermate geschikt voor het ontwikkelen van complexe maatwerk vraagstukken. Shopware leent zich goed voor het laten maken van een webshop waarbij de nadruk ligt op het webdesign en de front-end. Wil je weten welk platform het beste bij de wensen van jouw onderneming past? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!  Stel ons je vraag


  * Verplicht in te vullen