Diensten

Bij Dutchwebdesign vind je een ervaren team dat zich inzet om jouw digitale ambities werkelijkheid te maken. Onze missie is het transformeren van jouw online aanwezigheid. Dit doen we door een naadloze integratie van strategie, ontwerp, en technologie te combineren. Laten we samen bekijken hoe we jouw organisatie naar het volgende niveau kunnen tillen.

Strategie & advies

Een sterke strategie vormt de basis van elk project. Wij vinden het belangrijk om ons goed in elke business case te verdiepen, zodat we samen tot een hoger niveau kunnen komen. We stellen een strategisch plan op maat op met benodigde systeem processen, modules, koppelingen en externe extensies. We houden het graag transparant en zullen het je ook vertellen welke functionaliteiten juist niet nodig zijn.

Lees meer
Jordi Diepstraten

UX design

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk een goede user experience is. Bij een slechte gebruikerservaring ben je potentiƫle klanten zo kwijt aan de concurrent, en dat wil je natuurlijk niet. Gebruiksvriendelijkheid loopt daarom als rode draad door al onze projecten. Zo zorgen we dat de websites en webshops die we opleveren er niet alleen mooi uitzien, maar vooral dat ze ook converteren.

Lees meer

Development & techniek

Dutchwebdesign is met jarenlange ervaring gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops. Wij helpen om alle moeilijke technieken makkelijker te maken. Met Magento development, WordPress development, design en online marketing hebben we alles in huis om elk project succesvol af te ronden.

Lees meer

Online marketing

Een project is voor ons pas een succes als er ook online marketing aan te pas is gekomen. Je hebt een nieuwe site met een goede basis, wat nu? Ook na livegang staan we voor je klaar om jouw bedrijf online te laten groeien. Met een slimme online marketing strategie combineren we verschillende disciplines waarmee jij jouw online doelstellingen behaalt.

Lees meer

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Stel ons je vraag


    * Verplicht in te vullen