Online marketing

Bijdragen aan jouw online succes met meetbare resultaten. Zo ondersteunen wij jouw bedrijf op het gebied van online marketing voor, tijdens en na de bouw van een website of webshop. De online marketing specialisten van Dutchwebdesign zijn Google gecertificeerd en helpen je graag verder om jouw online vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. We denken mee met je online marketing strategie en kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van SEO, SEA, conversie optimalisatie en social media marketing. Liever zelf meer controle? Geen probleem! In dat geval zullen we een meer ondersteunende rol aannemen.

Online marketing strategie op maat

Stel jij jezelf wel eens de volgende vragen: ‘Waar sta ik in Google?’, ‘Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?’, ‘Hoe bereik ik mijn doelgroep?’ of ‘Welke zoekwoorden zijn relevant voor mijn website?’. Dan kunnen onze online marketing specialisten je verder helpen. We gaan graag met je in gesprek over jouw website of webshop, je online doelstellingen en hoe Dutchwebdesign daaraan kan bijdragen. De mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben alle online marketing disciplines onder één dak die jij als bedrijf nodig hebt voor meer online zichtbaarheid en succes. Daarmee maken we een online marketingstrategie op maat, waarin we meerdere online marketing disciplines met elkaar combineren. De behaalde resultaten rapporteren we maandelijks aan onze klanten, zodat we zelf bovenop nieuwe kansen zitten en jij als klant inzicht hebt in de resultaten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is een verzamelnaam voor alle stappen die je kunt zetten om met jouw site zo hoog mogelijk getoond te worden in de organische zoekresultaten van Google. Het wordt ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Met een goede SEO strategie kun je de vindbaarheid en zichtbaarheid van je website of webshop namelijk vergroten, waardoor je beter gevonden wordt in Google.

Lees meer

Zoekmachine adverteren (SEA)

Met SEA kun je tegen betaling adverteren in Google. Met SEA campagnes zorg je ervoor dat jouw website of webshop bovenaan getoond wordt in de zoekresultaten met een Google advertentie, maar er kan bijvoorbeeld ook gedacht worden aan Google Shopping advertenties of banner advertenties op websites. Dankzij de meetbare resultaten van je campagnes, kunnen deze continu geoptimaliseerd worden en schieten de conversies op jouw site de lucht in.

Lees meer

Conversie optimalisatie

Het genereren van conversies kan voor elk bedrijf een andere betekenis hebben. Het zijn de acties waarvan jij wenst dat een bezoeker ze in jouw webshop of op jouw website uitvoert. Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van producten of het invullen van een contactformulier. Onze online marketing specialisten analyseren jouw site en kijken waar er kansen liggen om het aantal conversies te optimaliseren. Want bezoekers naar je website trekken is leuk, maar nog liever maak je van deze bezoekers natuurlijk klanten!

Lees meer
online marketing

Social media marketing

Ook graag je social media marketing uit handen geven? Dat kan! De online marketeers van Dutchwebdesign zijn gespecialiseerd in het opzetten van succesvolle social media campagnes voor jouw bedrijf. Aan de hand van een doelgroep analyse kijken we welke kanalen het meest interessant zijn, zodat we jouw doelgroep gericht kunnen bereiken.

Lees meer

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Stel ons je vraag


    * Verplicht in te vullen