Wat is Microsoft Dynamics Navision?

Microsoft Dynamics NAV helpt bedrijven wereldwijd om hun boekhouding, marketing, logistiek en bedrijfsprocessen te beheren. Het programma sluit geheel aan op het Microsoft Office 365 pakket, zodat je met een vertrouwde software en interface kan blijven werken. Zo kun je gebruik maken van Outlook, Word en Excel in combinatie met je webshop en bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit je postvak in taken uitvoeren. Geschikt voor op iOS, Android en Windows en te gebruiken op desktop, laptop en mobiel. Waardoor je overal beschikking hebt tot je databeheer.

Voordelen van Microsoft Dynamics Navision

  • Databeheer vanuit één platform
  • Werkt in combinatie met Microsoft Office 365 pakket, dus voor vele al herkenbaar
  • Minder handelingen en tijdsbesparing, omdat je maar met één systeem werkt bespaar je tijd en geld
  • Door integratie van de ERP- en boekhoudkoppeling creëer je een sterke basis voor al jouw e-commerce activiteiten
  • Door de automatische verwerking van orders en klantgegevens zonder handmatige tussenkomst verminder je het risico op verwerkingsfouten
  • Vanwege de efficiënte inrichting van het systeem kun je verder uitbreiden en toekomstgericht te werk gaan

DWD magento 2 – Microsoft Dynamics NAV koppeling

In samenwerking met Dynamics NAV/AX partners koppelen wij jouw Magento webshops aan de bedrijfssoftware van Microsoft Dynamics. Dankzij deze ERP- en boekhoudkoppeling is alle informatie altijd up-to-date en wordt het beheren van je webshop eenvoudig en snel! Onze koppeling maakt gebruik van de hoogste standaarden, waardoor jouw gegevens 100% veilig zijn. Ook slaan wij de data niet op, de koppeling werkt direct vanuit jouw webwinkel met de Microsoft Dynamics omgeving. Hiernaast worden alle verkopen direct gesynchroniseerd met jouw boekhouding.

Voor wie is de Microsoft Dynamics koppeling geschikt?

Dynamics NAV is geschikt als eenvoudige ERP koppeling voor kleine en middelgrote bedrijven om hen te helpen bij het automatiseren en koppelen van onder andere verkoop, inkopen, operationele activiteiten, boekhouding en voorraadbeheer.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Stel ons je vraag


    * Verplicht in te vullen