Wat is Channable?

Channable is een management systeem voor het genereren en koppelen van productfeeds. Deze productfeeds kunnen doorgezet worden naar bijvoorbeeld vergelijkwebsites, Google ads campagnes en marktplaatsen. Heb je een groot assortiment en wil je jouw producten automatisch synchroniseren met bijvoorbeeld Google shopping? Dan is Channable een geschikte aanvulling voor jouw bedrijf.

Voordelen van een koppeling met Channable

  • Automatisch op alle kanalen en advertentieplatformen jouw productfeed up-to-date
  • Ook geschikt voor hele grote productfeeds
  • Te koppelen met Google Analytics
  • Efficiënt; het neemt werk uit handen, doordat je niet handmatig je productfeed hoeft op te zetten of prijswijzigingen moet doorvoeren op verschillende platformen.

DWD Magento 2 – Channable koppeling

Dutchwebdesign is Channable partner. We begeleiden klanten bij de implementatie van Channable. Verder hebben we een eigen module ontwikkeld, die specifieke data in een XML format door kan sturen naar Channable. Deze data wordt dan in Channable verder verwerkt in een productfeed voor bijvoorbeeld Google Shopping, marktplaatsen en meer.

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Joost Mullaert

Directie / Accountmanager

076-5323619

info@dutchwebdesign.nl


    * Verplicht in te vullen