Wat is Punchout2go?

Punchout2go is een OCI koppeling (Open Catalog Interface). Een OCI koppeling zoals Punchout2go wordt gebruikt om vanuit een inkoopsysteem verbinding te maken met een externe productcatalogus. Er vindt vervolgens een zogenoemde ‘punchout’ plaats, die de inhoud van de bestelde producten verplaatst naar het gebruikte inkoopsysteem (Unit4, Exact online, SRM, SAP). Vanuit dit inkoopsysteem kan dan vervolgens de inkooporder gemaakt worden die naar de leverancier gestuurd wordt.

Voordelen van een Punchout2go kopping

  • Handig voor platformen met meerdere leveranciers
  • Je hoeft maar één keer in te loggen, want de inloggegevens worden automatisch meegenomen wanneer je naar het platform van een specifieke leverancier gestuurd wordt door Punchout2go
  • Gebruiksvriendelijk voor de klanten van B2B partijen

DWD Magento 2 – Punchout2go koppeling

Dutchwebdesign is partner van Punchout2go. De koppeling tussen je Magento B2B omgeving en Punchout2go zorgt ervoor dat jouw Magento webshop de informatie ontvangt uit de externe productcatalogus van jouw leverancier. Door deze koppeling wordt het mogelijk om eenvoudig vanuit een inkoopsysteem naar een catalogus van een leverancier te gaan. Er hoeft niet opnieuw ingelogd te worden en de gewenste producten kunnen met één druk op de knop worden overgezet naar het inkoopsysteem, waarna het goedkeuringsproces tot aan de inkooporder doorlopen kan worden.

Voor wie is een OCI koppeling als Punchout2go geschikt?

Heb je een B2B platform met meerdere leveranciers welke allemaal hun eigen productcatalogus hebben? Dan helpt Punchout2go om jouw proces te vergemakkelijken en gebruiksvriendelijker in te richten.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Stel ons je vraag


    * Verplicht in te vullen