Kiyoh Module Magento

Dutchwebdesign is ontwikkelingspartner van Kiyoh. In opdracht van Kiyoh hebben wij de Kiyoh Magento 2 review module ontwikkeld. Deze review module geeft je de mogelijkheid om klanten te vragen een review achter te laten over jouw webshop of product. Het achterlaten van een review door een klant gaat als volgt: na de aankoop van een product door een klant stuurt Kiyoh een x aantal dagen later een automatische mail naar de koper zodat deze klant een review kan invullen over jouw bedrijf of het gekochte product.

Beoordelingen spelen een grote rol in het beslissingsproces van potentiƫle klanten. Gebruik onze review module om te laten zien waar je voor staat en wat klanten van jou vinden. Naast dat we verschillende modules ontwikkelen bouwen wij ook maatwerk Magento 2 webshops.

Functionaliteiten

Alle reviews van klanten over je webshop worden weergegeven op een overzichtspagina. Naast de overzichtspagina kan er ook een overall score van alle reviews worden toegevoegd in bijvoorbeeld de footer van je webshop. Met de review module kun je verschillende soorten reviews laten invullen door klanten en publiceren, zoals:

  • Shop reviews
  • Product reviews
  • Personal invite link
  • Easy click module
  • XML Feed

Kiyoh module downloaden

Heb je interesse in de review module van Kiyoh voor jouw Magento webshop? Download dan hieronder de module en bekijk de handleiding voor de installatie instructies. Als er nog vragen zijn over het installeren van de review module binnen jouw Magento 2 webshop, dan kun je contact met ons opnemen en wij helpen je verder.

.

.

Magento Kiyoh review module