Development & techniek

Technische en complexe vraagstukken gaan wij niet uit de weg! Met een plan van aanpak vertalen onze specialisten jouw eisen en wensen door naar technische oplossingen op maat. We zorgen er in alle gevallen voor dat jouw site gebruiksvriendelijk is door bijvoorbeeld rekening te houden met responsive design en sitespeed. Met onze zelf ontwikkelde modules beschikken we over vaste bouwblokken die snel en eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden. Extra handig voor diverse functionaliteiten die bijna standaard terugkomen in elke website of webshop.

Magento 2 webshop

Dutchwebdesign is gecertificeerd Magento partner met gecertificeerde Magento developers en solution specialisten in huis. Elk project is uniek en vraagt daarom om echte professionals die verstand hebben van maatwerk technische oplossingen. Magento is speciaal ontwikkeld voor e-commerce bedrijven. Het is een van de grootste spelers op het gebied van content management systemen en leent zich perfect voor de ontwikkeling van zowel B2C, B2B als B2B2C webshops.

Lees meer
shopware ontwikkelaar

Shopware webshop

Shopware is een e-commerce platform dat bijdraagt aan het behalen van jouw e-commerce doelen. Shopware is een flexibel en gebruiksvriendelijk platform. Voor complexe maatwerk vraagstukken is Magento uitermate geschikt. Shopware leent zich daarentegen beter voor een webshop waar de nadruk ligt op het webdesign en de front-end. Ook die uitdaging gaan we graag met je aan!

Lees meer

WordPress website

Websites bouwen we met het WordPress content management systeem, dat zo is ingericht dat jij de inhoud van je website gemakkelijk kunt beheren. Onze developers hebben ervaring met kleine, unieke websites, maar ook met grote complexe websites en multisites. Door onze 16 jaar ervaring kunnen we ook op strategisch niveau met je meedenken. Geef jij ons je wensen door? Dan zorgen wij dat jouw verhaal op de juiste manier vertaald wordt naar je website.

Lees meer

Intranet / Extranet

Veilig communiceren binnen je organisatie en met je klanten? Dit kan door middel van een intranet of extranet. Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw werkproces te analyseren en waar mogelijk te automatiseren. Met een intranet of extranet omgeving werk je met je hele bedrijf effici├źnter tegen lagere kosten. We bouwen jouw omgeving zo zodat ook jouw medewerkers en zakenrelaties de toegevoegde waarde van het platform begrijpen.

Lees meer

Technische online marketing

Technische online marketing is een must voor jouw project. Onze online marketeers gebruiken uiteenlopende technieken om zoekmachines sturing te geven. Heb je met je huidige site of shop al autoriteit opgebouwd? Dan regelen wij een redirectplan zodat je die autoriteit gewoon kunt behouden! Online marketing stopt uiteraard niet zodra je site live staat. Dan is het juist het moment om online verder te groeien. Meer weten over wat we na livegang voor je kunnen betekenen? Bekijk het op onze online marketing pagina.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Stel ons je vraag


    * Verplicht in te vullen