Terug naar case overzicht

Ruitershop Boxmeer – Magento 2 platform

Een converterende webshop voor alles dat met paarden te maken heeft

De volgende stap in e-commerce

Ruitershop Boxmeer is sinds de opening in 1986 uitgegroeid tot een landelijk bekende winkel voor alles wat te maken heeft met ruiter en paard. Klanten komen vanuit heel Nederland voor het ruime assortiment en het inhoudelijk goede advies wat men in de winkel krijgt. Als verlengstuk van de winkel is een maatwerk Magento 2 webshop ontwikkeld. Deze webshop stelt Ruitershop Boxmeer in staat om het uitgebreide assortiment goed online te presenteren. Dit zorgt naast online verkopen ook voor meer bezoekers in de winkel in Boxmeer.

Bezoek webshop

Intelligente navigatie + filtering

Het uitdenken van de navigatie en filters vroeg bij dit project om extra aandacht. Vanwege het ruim assortiment producten (zowel geschikt voor ruiter als het paard) zijn er veel soorten maatvoering. Denk hierbij aan schoenmaten kledingmaten, cap maten, maten voor paarden dekens, halsters, hoofd, benen.  Er kan op de verschillende type maatvoering gefilterd worden zodat je altijd het juiste product in de juiste maat vindt. 

Shop the look

De totale uitstraling van een paard en ruiter is belangrijk in de paardensport. Om deze reden heeft Dutchwebdesign een Magento 2 shop the look functie ontwikkeld. Vanuit een sfeerbeeld wordt het direct mogelijk gemaakt om het gewenste product aan te klikken en toe te voegen aan de winkelmand.