Magento 2 webshop

Dutchwebdesign is gecertificeerd partner van Magento. Dit betekent dat we gespecialiseerd zijn in het bouwen van geavanceerde en onderscheidende Magento 2 omgevingen. Of het nu gaat om kleine of grote webshops, B2C of B2B webshops, Magento multistores of maatwerk projecten binnen het Magento e-commerce platform. Niets is ons te gek. Wil jij een Magento webshop laten maken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag verder!

Magento webshop laten bouwen

Magento 2 is een uitstekend platform om een succesvolle webshop te beheren. Magento 2 is modern en krachtig. Dutchwebdesign beschikt over gecertificeerde Magento developers die de krachten van Magento 2 als hun broekzak kennen.

Als Magento partner zijn we gespecialiseerd in het bouwen van geavanceerde en onderscheidende Magento 2 webshops. Dit doen we voor zowel B2B als B2C. De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals meerdere talen en valuta, enorme productaantallen en multistores.

Dutchwebdesign implementeert en ontwikkelt ook complexe koppelingen in je Magento webshop. Hiermee kunnen processen die bij je e-commerce platform horen geautomatiseerd worden. Technische en complexe vraagstukken gaan we niet uit de weg. Bekijk de verschillende koppelingen waar we onze klanten bij geholpen hebben. 

Benieuwd hoe het traject rondom het bouwen van een Magento 2 webshop eruit ziet? Bekijk dan onze werkwijze. Wil je weten of Magento 2 bij jouw bedrijf past? Lees dan snel verder.

Hyvä Magento 2 front-end voor hoge performance

Een snelle laadtijd op jouw Magento webshop is essentieel voor de gebruikerservaring. Een Hyvä Magento 2 front-end garandeert snelle laadtijden op elke pagina. Zo verlies jij niet onnodig gebruikers op jouw webshop. Hyvä is tot wel 250% sneller ten opzichte van een standaard Magento platform.

Het gebruikt moderne front-end technieken die zorgen voor een meer compacte code. De voordelen hiervan zie je direct terug in de scores die Google Lighthouse laat zien. Hyvä is niet headless. Het is geen PWA, maar geeft jouw nieuwe webshop wel dezelfde snelheidservaring als deze technieken.

Wat kan Magento 2 voor jou betekenen?

Met Magento 2 bouw je webshops voor zowel B2B als B2C. Verder is het mogelijk om multistores op te zetten. Wil je een maatwerk Magento 2 webshop laten maken? Dan heb je het helemaal in eigen hand. 

Wij helpen je met zowel front- als back-end oplossingen. Van het ontwerp tot de standaard functies, vernieuwde modules en complexe koppelingen. Wil je meerdere talen en valuta toevoegen aan je webshop? 

Of het aantal producten extreem verhogen? Alles is mogelijk. Of je nu vanaf 0 wilt beginnen of een bestaande webshop wilt hervormen. Onze Magento specialisten gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Win een technische audit

Dutchwebdesign als Magento specialist

Er komt veel kijken bij het behalen van e-commercedoelen. Een belangrijke factor in het succes van jouw e-commerce platform is de samenwerking met een creatieve, innovatieve partner. DWD heeft meer dan 300 klanten en beschikt over een multidisciplinair team met Magento developers en andere specialisten. Als partner van Magento en door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk Magento omgevingen kunnen we op strategisch niveau met je meedenken. Technische en complexe vraagstukken gaan we niet uit de weg.

Voordelen van Magento 2

 • Open source e-commerce platform
 • Stem Magento precies af op jouw strategie 
 • Richt je processen efficiënt in en werk slimmer
 • Schaal moeiteloos op met behoud van prestaties
 • Geef bezoekers een naadloze gebruikerservaring
 • Benut de kracht van de open-source community
 • Geschikt voor webshops met meerdere talen en valuta
 • Meerdere webshops binnen een multistore te bedienen vanuit één CMS
 • Eenvoudig zelf te beheren webshop
 • Gebruiksvriendelijke interface met de Magento pagebuilder
 • Uitgebreid pakket met standaard Magento functies, zoals configureerbare producten en een klant dashboard.

Magento ERP/PIM koppelingen

Dutchwebdesign ontwikkelt eigen slimme Magento modules. De efficiënte code hiervoor is door onszelf geschreven, omdat wij geloven in onze kwaliteit. Sluiten jouw wensen niet aan bij onze bestaande modules? Geen probleem! Met onze maatwerk Magento modules die tot in het kleinste detail worden ontwikkeld, zorgen we ervoor dat elke Magento 2 webshop aansluit op de wensen van jouw klanten en zich onderscheidt van concurrenten.

Magento modules

Dutchwebdesign ontwikkelt eigen slimme Magento modules. De efficiënte code hiervoor is door onszelf geschreven, omdat wij geloven in onze kwaliteit. Sluiten jouw wensen niet aan bij onze bestaande modules? Geen probleem! Met onze maatwerk Magento modules die tot in het kleinste detail worden ontwikkeld, zorgen we ervoor dat elke Magento 2 webshop aansluit op de wensen van jouw klanten en zich onderscheidt van concurrenten.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!  Stel ons je vraag


  * Verplicht in te vullen