Magento 2 webshop

Dutchwebdesign is gecertificeerd partner van Magento. Dit betekent dat we gespecialiseerd zijn in het bouwen van geavanceerde en onderscheidende Magento 2 omgevingen. Of het nu gaat om kleine of grote webshops, B2C of B2B webshops, Magento multistores of maatwerk projecten binnen het Magento e-commerce platform. Niets is ons te gek. Wil jij een Magento webshop laten maken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag verder!

Magento webshop laten bouwen

Een succesvolle webshop beheren. Dat kan zeker met Magento 2. Magento 2 is modern en krachtig. Dutchwebdesign beschikt over gecertificeerde developers en solution specialisten die precies weten wat de krachten zijn van Magento 2. Als Magento partner zijn we gespecialiseerd in het bouwen van geavanceerde en onderscheidende Magento 2 webshops, B2B én B2C. De mogelijkheden worden alsmaar groter. Denk aan het implementeren van meerdere talen en valuta, enorme productaantallen en multistores, waarmee je meerdere webwinkels vanuit één online omgeving kunt beheren.

Dutchwebdesign implementeert en ontwikkelt ook complexe koppelingen in je Magento webshop waarmee processen die bij je e-commerce platform horen geautomatiseerd kunnen worden. Technische en complexe vraagstukken gaan we niet uit de weg. Benieuwd hoe het traject rondom het bouwen van een Magento 2 webshop eruit ziet? Bekijk dan onze werkwijze. Benieuwd wat Magento 2 inhoudt en of het bij jouw bedrijf past? Lees dan snel verder

Hyvä Magento 2 front-end voor hoge performance

Het snel laden van een Magento webshop is essentieel voor de gebruikerservaring en dus de conversie op jouw webshop. Het Hyvä Magento 2 front-end template is een beter alternatief voor het basis Luma thema dat Magento levert. Het gebruikt moderne front-end technieken die zorgen voor een meer compacte code. De voordelen hiervan zie je direct terug in de scores die Google lighthouse laat zien. Hyvä is niet headless, is geen PWA maar geeft jouw webshop wel dezelfde snelheidservaring als deze technieken. Op basis van Hyvä ontwikkelen we het voor jou op maat gemaakte Magento 2 webshop ontwerp als een snel werkende webshop.

Wat kan Magento 2 voor jou betekenen?

Met Magento 2 bouw je webshops voor B2B én B2C. Verder is het mogelijk om multistores op te zetten. Graag een maatwerk Magento 2 webshop laten maken? Dan heb je het helemaal in eigen hand. Van het ontwerp tot de standaard functionaliteiten, vernieuwde modules en complexe koppelingen. Wil je meerdere talen en valuta toevoegen aan je webshop? Of het aantal producten extreem verhogen? Alles is mogelijk. Onze Magento specialisten gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Win een technische audit

Dutchwebdesign als Magento specialist

Er komt veel kijken bij het behalen van e-commercedoelen. Een belangrijke factor in het succes van jouw e-commerce platform is de samenwerking met een creatieve, innovatieve partner. DWD heeft meer dan 300 klanten en beschikt over een multidisciplinair team met Magento developers en andere specialisten. Als partner van Magento en door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk Magento omgevingen kunnen we op strategisch niveau met je meedenken. Technische en complexe vraagstukken gaan we niet uit de weg.

Voordelen van Magento 2

 • Open source e-commerce platform
 • Stem Magento precies af op jouw strategie 
 • Richt je processen efficiënt in en werk slimmer
 • Schaal moeiteloos op met behoud van prestaties
 • Geef bezoekers een naadloze gebruikerservaring
 • Benut de kracht van de open-source community
 • Geschikt voor webshops met meerdere talen en valuta
 • Meerdere webshops binnen een multistore te bedienen vanuit één CMS
 • Eenvoudig zelf te beheren webshop
 • Gebruiksvriendelijke interface met de Magento pagebuilder
 • Uitgebreid pakket met standaard Magento functies, zoals configureerbare producten en een klant dashboard.

Magento ERP/PIM koppelingen

Dutchwebdesign ontwikkelt eigen slimme Magento modules. De efficiënte code hiervoor is door onszelf geschreven, omdat wij geloven in onze kwaliteit. Sluiten jouw wensen niet aan bij onze bestaande modules? Geen probleem! Met onze maatwerk Magento modules die tot in het kleinste detail worden ontwikkeld, zorgen we ervoor dat elke Magento 2 webshop aansluit op de wensen van jouw klanten en zich onderscheidt van concurrenten.

Magento modules

Dutchwebdesign ontwikkelt eigen slimme Magento modules. De efficiënte code hiervoor is door onszelf geschreven, omdat wij geloven in onze kwaliteit. Sluiten jouw wensen niet aan bij onze bestaande modules? Geen probleem! Met onze maatwerk Magento modules die tot in het kleinste detail worden ontwikkeld, zorgen we ervoor dat elke Magento 2 webshop aansluit op de wensen van jouw klanten en zich onderscheidt van concurrenten.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!  Stel ons je vraag


  * Verplicht in te vullen