Magento 2 webshop

Dutchwebdesign is partner van Magento. Dit betekent dat we gespecialiseerd zijn in het bouwen van geavanceerde en onderscheidende Magento 2 omgevingen. Of het nu gaat om kleine of grote webshops, B2C of B2B webshops, Magento multistores of maatwerk projecten binnen het Magento e-commerce platform. Niets is ons te gek. Wil jij een Magento webshop laten maken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag verder!

Magento webshop laten bouwen

Een succesvolle webshop beheren. Dat kan zeker met Magento 2. Magento 2 is modern en krachtig. Dutchwebdesign beschikt over diverse loeisterke vakidioten die exact weten wat de krachten zijn van Magento 2. Als Magento partner zijn we gespecialiseerd in het bouwen van geavanceerde en onderscheidende Magento 2 webshops, B2B én B2C. De mogelijkheden worden alsmaar groter. Denk aan het implementeren van meerdere talen en valuta, enorme productaantallen en multistores, waarmee je meerdere webwinkels vanuit één online omgeving kunt beheren. Dutchwebdesign implementeert en ontwikkelt ook complexe koppelingen in je Magento webshop waarmee processen die bij je e-commerce platform horen geautomatiseerd kunnen worden. Technische en complexe vraagstukken gaan we niet uit de weg. Benieuwd hoe het traject rondom het bouwen van een Magento 2 webshop eruit ziet? Bekijk dan onze werkwijze. Benieuwd wat Magento 2 inhoudt en of het bij jouw bedrijf past? Lees dan snel verder!

Wat is Magento 2 nu eigenlijk?

Magento is één van de meest gebruikte open source e-commerce platforms in de wereld waarmee webshops worden gebouwd en beheerd. Eind 2015 is Magento 2 gelanceerd, een vernieuwde en gebruiksvriendelijkere versie ten opzichte van zijn voorganger, Magento 1. Heb je je wel eens afgevraagd hoe je meer bezoekers naar je webshop leidt door bijvoorbeeld beter vindbaar te zijn in Google? En hoe je van deze bezoekers klanten kunt maken, anders gezegd ‘conversies kunt genereren’? Magento staat bekend om conversie en zoekmachine optimalisatie. Niet voor niets kiezen dan ook veel bedrijven voor Magento. 

Wat kan Magento 2 voor jou betekenen?

Met Magento 2 bouw je webshops voor B2B én B2C. Verder is het mogelijk om multistores op te zetten. Graag een maatwerk Magento 2 webshop laten maken? Dan heb je het helemaal in eigen hand. Van het ontwerp tot de standaard functionaliteiten, vernieuwde modules en complexe koppelingen. Wil je meerdere talen en valuta toevoegen aan je webshop? Of het aantal producten extreem verhogen? Alles is mogelijk. Onze Magento specialisten gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dutchwebdesign als Magento maatwerk specialist

Er komt veel kijken bij het behalen van e-commercedoelen. Een belangrijke factor in het succes van jouw e-commerce platform is de samenwerking met een creatieve, innovatieve partner. DWD heeft meer dan 300 klanten en beschikt over een multidisciplinair team met Magento developers en andere specialisten. Als partner van Magento en door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk Magento omgevingen kunnen we op strategisch niveau met je meedenken. Technische en complexe vraagstukken gaan we niet uit de weg.

Voordelen van Magento 2

 • Open source e-commerce platform
 • Geschikt voor webshops met meerdere talen en valuta
 • Meerdere webshops binnen een multistore te bedienen vanuit één CMS
 • Eenvoudig zelf te beheren webshop, het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Nieuw, toekomstbestendig platform
 • Gemakkelijk te koppelen met systemen en social media kanalen
 • Geschikt voor conversie en zoekmachine optimalisaties voor meer bezoekers van je webshop en meer klanten
 • Schaalbaar, vele mogelijkheden om je Magento webshop uit te breiden
 • Grote community waar vele updates en ontwikkelingen uit voortkomen
 • Uitgebreid pakket met standaard Magento functies, zoals configureerbare producten en een klant dashboard.

Magento koppelingen

Samen met onze specialistische partners implementeren we ook koppelingen ter ondersteuning van bedrijfsprocessen. Zo heb je bijvoorbeeld realtime inzicht in een up-to-date voorraadbeheer, je boekhouding en klantgegevens. DWD heeft ook een aantal eigen koppelingen ontwikkeld. Ontdek hier of jouw gewenste koppeling door ons wordt gelegd. Is dit niet het geval? Dan gaan wij de uitdaging aan en zorgen we ervoor dat deze koppeling er alsnog komt.

Magento modules

We kunnen veel, maar met behulp van onze vakspecialistische partners, kunnen we alles! Dutchwebdesign ontwikkelt eigen modules. De efficiënte codes hiervoor zijn door onszelf geschreven, omdat wij geloven in onze eigen kwaliteit. Sluiten jouw wensen niet aan bij onze bestaande modules? Geen probleem! Met onze maatwerk Magento modules die tot in het kleinste detail worden ontwikkeld, zorgen we ervoor dat elke Magento 2 webshop aansluit op de wensen van de klant en zich onderscheidt van concurrenten.

Onze professionals staan voor je klaar

Heb je interesse in een kennismaking? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!  Laat ons je bellen