Koppelingen en modules

Optimaliseer jouw website en e-commerce platform met geavanceerde WordPress en Magento koppelingen. Dutchwebdesign helpt je de brug te slaan tussen je online platformen en essentiële externe systemen. Zo kun jij efficiënter te werk gaan en biedt jouw platform een betere gebruikerservaring.

Ontdek de kracht van naadloze integraties

De efficiëntie van jouw online platform is erg belangrijk voor het succes van je bedrijf. WordPress en Magento staan bekend om hun flexibiliteit en hun kracht. 

Om deze kracht optimaal te benutten maken we gebruik van koppelingen. Hiermee haal je het beste uit jouw platform. Ontdek hoe Dutchwebdesign jouw website naar een hoger niveau kan tillen.

Koppelingen tussen je website of e-commerce platform en externe systemen zijn essentieel voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering.  Denk bijvoorbeeld aan je CRM, ERP, en boekhoudsoftware. Ze besparen tijd, verminderen fouten en verbeteren de klanttevredenheid.

Met de juiste koppelingen verander je jouw platform in een compleet systeem. Dit systeem werkt naadloos samen met al je bedrijfstools. Zo zorg je voor een krachtige samenwerking die je online aanwezigheid versterkt.

WordPress koppelingen: Maak jouw platform slimmer

WordPress plugins en koppelingen breiden de functies van je website uit, waardoor deze efficiënter en gebruiksvriendelijker wordt. Onze premium plugins bieden vele maatwerkoplossingen die passen bij de behoeften van jouw WordPress site. 

Integraties met systemen zoals social media, e-mail marketing platforms en analytics zorgen voor een rijkere gebruikerservaring. Ze geven je diepere inzichten in het gedrag van je bezoekers. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze HRoffice koppeling, Kiyoh Review module, Locatie module. Daarnaast hebben we nog veel meer WordPress modules en WordPress koppelingen.

Magento koppelingen: Transformeer je e-commerce ervaring

Magento staat bekend om zijn krachtige e-commerce mogelijkheden. Met onze koppelingen en modules til je je webshop naar een hoger niveau van automatisering en personalisatie.

Verbeter de efficiëntie van je voorraadbeheer. Vereenvoudig de afhandeling van bestellingen en personaliseer de klantreis met slimme Magento integraties. Benieuwd wat voor koppelingen Dutchwebdesign biedt? Bekijk onze Exact online koppeling, Microsoft Dynamics NAV koppeling en nog veel meer Magento koppelingen

Onze aanpak: Maatwerk koppelingen en modules van Dutchwebdesign

Wij geloven in een persoonlijke benadering. We beginnen met een grondige analyse van jouw behoeften. Vervolgens creëren we maatwerkoplossingen die perfect bij jouw bedrijf passen. 

Wij nemen de tijd om jouw organisatie en de uitdagingen te begrijpen. Zo kunnen we de beste oplossing bieden die echt het verschil maakt binnen jouw bedrijf. Onze experts zorgen voor een soepele implementatie van jouw koppelingen en modules. Ze bieden uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat alles wat jij nodig hebt naar wens functioneert. 

logo-magento

Magento

Laat de processen van jouw webshop goed op elkaar aansluiten met onze eigen ontwikkelde koppelingen en modules.

Externe koppelingen Magento modules
logo-wordpress

WordPress

Een stabiele en toekomstgerichte website met onze maatwerk WordPress modules en koppelingen.

Externe koppelingen WordPress modules