Wie is Telemos?

Telemos is een ICT-infrastructuur specialist die zich richt op IMACD, ICT-oplossingen en software-oplossingen. Dutchwebdesign heeft een koppeling ontwikkeld tussen Telemos en Magento 2. Met deze koppeling wordt jouw assortiment dat in Telemos aanwezig is, ontsloten naar Magento 2. Hierdoor hoef jij je producten alleen nog maar in Telemos te beheren.

Hoe werkt de koppeling van Telemos met Magento 2?

Met de koppeling worden de basisgegevens van het product zoals de prijs, het product nummer en de titel doorgestuurd vanuit Telemos naar Magento 2. Naast deze basisgegevens worden ook de aanvullende productinformatie, zoals teksten, afbeeldingen en zelfs vertalingen doorgestuurd via de koppeling. De doorgestuurde informatie wordt iedere ochtend geüpdatet vanuit Telemos naar Magento 2.

De koppeling werkt twee kanten op

Om ervoor te zorgen dat jouw klanten niet achter het net vissen, wordt door de koppeling ook de voorraad vanuit Telemos naar Magento 2 gestuurd. Dit gebeurt iedere 10 minuten, op deze manier blijft de voorraad zo up-to-date mogelijk. Maar ook vanuit Magento 2 wordt er informatie doorgestuurd naar Telemos. Zodra een klant een order plaatst, wordt deze order vanuit Magento 2 naar Telemos gestuurd om zodoende de voorraad bij te kunnen werken en de financiële afhandeling te doen.

Koppeling Telemos – Parfumerie webshops

Onze Telemos koppeling is opgezet om parfumerie winkels te helpen met online gaan. Met de connector worden dagelijks de voorraden zowel online als offline geüpdatet. We hebben onze connector al bij verschillende klanten geïmplementeerd. Weten hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk de case van parfas.be.

Interesse in een koppeling met Telemos?

Ben jij geïnteresseerd wat wij voor jouw shop kunnen doen en of de Telemos koppeling goed bij jouw webshop zou passen? Neem dan contact op.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Stel ons je vraag


    * Verplicht in te vullen