Al 17 jaar aan de top van webdesign & e-commerce

Dutchwebdesign staat al 17 jaar aan de top van e-commerce en webdesign en dat is iets waar wij trots op zijn. Gegroeid van zolderkamer naar volwaardig digitaal bureau. En we groeien nog steeds door vanuit ons mooie kantoor in hartje Breda. Ons team van 30 specialisten staat iedere dag met veel enthousiasme voor onze klanten klaar. Een goede samenwerking vinden we belangrijk bij Dutchwebdesign. Zo groeien we samen met ons team, onze klanten en onze partners elke dag weer naar een hoger niveau. 

Meet the team

Als je het over Dutchwebdesign hebt, dan heb je het over gezelligheid, openheid, maar vooral een jong team van harde werkers met verstand van zaken. Dit is gelijk te merken als bij ons op kantoor binnenloopt. Onze DWD’ers zijn niet te beroerd om die extra stap te zetten en werken elke dag met veel plezier aan uiteenlopende projecten. Maak kennis met onze toppers en bekijk welke gezichten er achter DWD zitten.

Meet the team

Join the team

Dutchwebdesign is een gezellig, creatief digitaal bureau en wij werken graag hard voor onze klant. Er heerst een gezellige, informele en open sfeer, spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!