Strategie & advies

Elk project begint met het ontwikkelen van een sterke strategie. Als klant heb jij een idee en daarvoor is een site nodig. Maar wat is het achterliggende idee van deze site? Wat is jouw verhaal? En waar wil je naartoe? Bij Dutchwebdesign geloven we niet in standaardoplossingen. Stap één is voor ons daarom altijd om ons goed in jouw bedrijf te verdiepen en naar je ideeën te luisteren. Alleen door jouw bedrijf te leren kennen kunnen we die ideeën vertalen naar een succesvolle strategie. Op basis daarvan bekijken we welke functionaliteiten nodig zijn en welke functionaliteiten je juist niet nodig hebt.

Eerste kennismaking

Dutchwebdesign onderscheidt zich door een persoonlijke benadering. Wij laten graag zien wie we zijn en wat onze ervaring is. Uiteraard zien wij ook graag de mens achter onze klanten, wat zij belangrijk vinden en waar hun expertise ligt. Jij moet in eerste instantie vooral bezig zijn – en verstand hebben van – je eigen business. Wij sluiten aan als specialisten op ONS vakgebied. Het is belangrijk dat wij weten welke ondersteuning wij kunnen bieden voor welke discipline. Elk project begint daarom met een eerste kennismaking, met oog op een langdurige, succesvolle samenwerking. Graag gaan wij samen met jou op zoek naar die markt onderscheidende factoren die uiteindelijk een grote bijdrage zullen leveren aan jouw succes.

Een toekomstbestendige site

Na de eerste kennismaking wordt er een plan van aanpak opgesteld om de nieuwe online omgeving goed in beeld te krijgen. Denk hierbij aan systeemprocessen, modules, koppelingen en externe extensies. Als we goed in beeld hebben welke oplossingen het beste werken kunnen we een korte termijn plan opstellen met oog op de toekomst. Het is namelijk erg belangrijk om ook jouw lange termijn doelstellingen in acht te nemen tijdens de bouw. Alleen door de juiste keuzes te maken aan het begin van het project kunnen we een toekomstbestendige site garanderen, die klaar is om door te groeien als jij dat ook bent.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Stel ons je vraag


    * Verplicht in te vullen