Unit4 Wholesale is Kerridge Wholesale geworden. Een mooi platform om jouw organisatie efficiënt te laten werken. Door het aansluiten van jouw Magento 2 webshop op jouw Kerridge Wholesale zorg je ervoor dat handmatige werkzaamheden niet meer nodig zijn, er minder fouten gemaakt worden en informatie sneller tussen de systemen verstuurd wordt. Met Kerridge Wholesale automatiseer je handmatige processen en stroomlijn je de informatie- en orderflow binnen je organisatie. Met een koppeling tussen Magento 2 en Kerridge Wholesale heb je de mogelijkheid om deze systemen te integreren en te synchroniseren. Zo beheer je op efficiënte wijze je online verkoop en boekhouding en heb je inzicht in je productie-, relatie- en voorraadbeheer en urenregistratie. 

Voordelen van een Kerridge koppeling

Een koppeling tussen Kerridge Wholesale en jouw Magento 2 platform biedt veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de automatische overdracht van verkoopgegevens, real-time synchronisatie van voorraad en prijzen en een eenvoudig overzicht van je financiële gegevens. Bovendien biedt een koppeling ook de mogelijkheid om betalingen en bestellingen in real-time te verwerken, waardoor je de klanttevredenheid verhoogt en de kans op mislukte verkooptransacties verminderd. Kortom, met een koppeling tussen Magento 2 en Kerridge Wholesale wordt het beheren van je online platform en boekhouding vereenvoudigd en efficiënter, wat leidt tot verbeteringen in nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en tijdsbesparing.

 • Efficiënt; handmatig werk wordt geautomatiseerd
 • Leidend en overzichtelijk in de financiële informatie van je bedrijf
 • Geschikt voor het verwerken van klantgegevens, productinformatie, orders en facturering
 • Mogelijk om klant specifieke assortimenten of informatie te tonen in je Magento webshop

Magento 2 – Kerridge Wholesale koppeling

De vraagstukken die Dutchwebddesign voor het koppelen tussen Magento 2 en achterliggende ERP systemen oplost zijn veelal geen standaard vraagstukken. Standaard koppelingen zijn om die reden ook niet voldoende flexibel om de vragen op de juiste manier in te kunnen vullen. Performance is een ander belangrijk punt bij een koppeling. Zeker als het veel product/prijs en klantdata betreft dan is de snelheid van verwerking essentieel. Direct op Magento 2 koppelen is met dit in het achterhoofd niet de meest effectieve oplossing.

Om deze reden hebben wij de DWD Connector ontwikkeld. Vanuit onze DWD connector zorgen wij voor een wisselwerking tussen Magento 2 en Kerridge Wholesale. Wat betekent dat data vanuit Kerridge Wholesale via deze DWD connector wordt verzonden naar Magento 2. Zo weet jouw platform welke producten en bijbehorende data getoond moet worden en aan wie. Dat betekent dat je bijvoorbeeld in staat bent om klant specifieke assortimenten, prijzen en informatie te tonen aan bezoekers. Wanneer bezoekers vervolgens een bestelling plaatsen, dan stuurt Magento 2 via de DWD Connector deze data weer naar Kerridge Wholesale. Op deze manier worden alle verkopen direct met je boekhouding gesynchroniseerd en kunnen de bestellingen worden verwerkt in Kerridge Wholesale. Onderstaand een visuele weergave van hoe het DWD ecosysteem jouw organisatie effectief kan laten werken.

Functionaliteit van de Magento 2 – Kerridge Wholesale koppeling

Je wilt natuurlijk weten wat de functionaliteiten binnen deze koppeling zijn. Deze zijn onderstaand te vinden. Naast deze standaard mogelijkheden zijn alle variaties die je kunt bedenken mogelijk.

 1. Producten
  • Inladen product assortiment als simpele producten
  • Optioneel: productseries/configureerbare producten geautomatiseerd aanmaken
  • Optioneel: product informatie aanvullen met informatie uit een PIM systeem
 2. Prijzen
  • Enkele prijslijst
  • Optioneel: extra prijs/marge berekening voor importeren prijzen in Magento 2
  • Optioneel: prijslijst per debiteur
  • Optioneel: Kortingsgroepen per categorie/product per debiteur
  • Optioneel: Combinatie van netto prijzen per debiteur + kortingsgroepen per categorie/product
 3. Voorraad
  • Standaard voorraad update aan de hand van een waarde in Wholesale
  • Optioneel: voorraad fysiek aanwezig en voorraad onderweg beide inladen
 4. Debiteuren
  • Inladen beschikbare debiteuren vanuit Kerridge Wholesale
  • Optioneel: updaten Kerridge Wholesale debiteur informatie op basis van een update binnen het Magento 2 klantportal
 5. Orders
  • Versturen van orders naar Kerridge Wholesale

Kerridge Wholesale koppelen met een PIM systeem

Wil je een specifiek product informatie management systeem? Dan is een Akeneo PIM systeem een goede aanvulling op jouw systeem architectuur. Zowel de Magento 2 webshop als Akeneo ontvangen vanuit jouw Kerridge Wholesale omgeving informatie zoals SKU, Prijs en voorraad. Binnen Akeneo kan de product informatie aangevuld worden. Zodra dit voor 95% gereed is wordt het product naar Magento 2 gestuurd en online geplaatst.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!  Stel ons je vraag


  * Verplicht in te vullen