Wat is Onetrail?

Onetrail is een specialist in datalogistiek met slimme, betrouwbare oplossingen die bereikbaar zijn voor iedereen. De timing van het up-to-date aanleveren product- en orderdata is zeer belangrijk. Als webshop eigenaar wil jij jouw producten succesvol, op tijd en op de juiste locatie leveren. Onetrail is een platform met alle realtime data, zoals voorraad en prijsinformatie van al jouw leveranciers. Je verzamelt alle data inzichtelijk op één plek en deze data wordt verrijkt doorgestuurd naar jouw Magento 2 webshop. Met Onetrail hebben dus niet alleen jouw klanten een positieve gestroomlijnde ervaring, maar worden ook jouw interne processen geoptimaliseerd en geautomatiseerd.  

Voordelen van een Magento 2 koppeling met Onetrail

Wil je altijd op de hoogte zijn van je voorraden en verzendingen? Onetrail biedt real time logistieke informatie, zoals de verzendstatus en verzendlocaties. Onetrail ondersteunt ook verschillende verzendmethoden en vervoerders, waardoor je in staat bent om de beste verzendoplossing voor jouw behoeften te kiezen. Bovendien kan je eenvoudig verzendlabels printen en verzendgegevens bijhouden, waardoor het verzendproces soepel verloopt. Een koppeling tussen Onetrail en jouw Magento 2 webshop brengt ook nog andere voordelen met zich mee:

 • Overzicht van alle product- en orderinformatie van leveranciers in één platform.
 • Er zijn al veel partners en leveranciers aangesloten, zoals Bol.com, KPN en Coolblue.
 • Onetrail werkt met real-time data.
 • Je hoeft geen prijslijsten mee over te nemen of leveranciers na te bellen voor productinformatie.
 • Duidelijk overzicht welke partij de beste deal heeft voor je inkopen.
 • Het bespaart tijd, want alles wordt geautomatiseerd. Je hoeft de producten niet meer zelf aan te maken.
 • Met de koppeling is de Onetrail data met elkaar te koppelen of te voorzien van extra informatie, zoals marges.

Dutchwebdesign Magento 2 – Onetrail connector

Dutchwebdesign heeft een unieke Onetrail koppeling voor Magento 2 ontwikkeld waarbij jouw data wordt ingeladen in onze DWD Connector. Op die plek wordt jouw business logica (bijv. prijsmarge berekeningen) toegepast waarna jouw productassortiment wordt ingeladen in jouw Magento 2 webshop. Door het toevoegen van onze koppeling met Onetrail behaal je veel snelheidswinst met het verwerken van grote hoeveelheden product/prijs informatie. Zodra er een bestelling wordt gedaan in jouw webshop wordt de inkooporder automatisch doorgestuurd naar de juiste leverancier en wordt vanuit daar het product geleverd aan jouw klant.

Interesse in de Onetrail koppeling?

Heb jij een Magento webshop en werk je of zou je willen werken met Onetrail? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat jouw webshop en Onetrail op de juiste manier met elkaar gekoppeld worden. Het bespaart jou werk en al de product- en orderdata van en naar jouw webshop wordt automatisch gesynchroniseerd. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!  Stel ons je vraag


  * Verplicht in te vullen