Wat is Onetrail?

De timing van het up-to-date aanleveren van product- en orderdata kan zeer belangrijk zijn. Zo heeft het invloed op het succesvol leveren van jouw producten op de juiste locatie en tijd. Onetrail is een portal met alle real-time data van jouw leveranciers. De datastromen die o.a. van en naar je leveranciers worden gestuurd, zijn: productnamen, prijzen, voorraad, orders en facturen. Onetrail brengt alle informatie van de leveranciers en warehouses op één plek inzichtelijk. 

DWD Magento 2 – Onetrail koppeling

Om de data van Onetrail ook met jouw Magento webshop te synchroniseren, heeft Dutchwebdesign hier een koppeling voor ontwikkeld. Deze koppeling zorgt ervoor dat dagelijks de data van en naar Onetrail wordt doorgestuurd, zodat deze overeenkomen met elkaar. Zo wordt in Magento alle data ingeladen, wordt data met elkaar gematcht, kunnen er marges aan de prijzen worden toegevoegd en worden orders vanuit Magento teruggestuurd naar Onetrail. Op deze manier kun je op je webshop onder andere de correcte voorraad en prijzen tonen. 

Wat zijn de voordelen van een Onetrail koppeling?

  • Overzicht van alle product- en orderinformatie van leveranciers in één platform.
  • Er zijn al veel partners en leveranciers aangesloten, zoals Bol.com, KPN en Coolblue.
  • Onetrail werkt met real-time data.
  • Je hoeft geen prijslijsten mee over te nemen of leveranciers na te bellen voor productinformatie.
  • Duidelijk overzicht welke partij de beste deal heeft voor je inkopen.
  • Het bespaart tijd, want alles wordt geautomatiseerd. Je hoeft de producten niet meer zelf aan te maken.
  • Met de koppeling is de Onetrail data met elkaar te koppelen of te voorzien van extra informatie, zoals marges.

Interesse in de Onetrail koppeling?

Heb jij een Magento webshop en werk je of zou je willen werken met Onetrail? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat jouw webshop en Onetrail op de juiste manier met elkaar gekoppeld worden. Het bespaart jou werk en al de product- en orderdata van en naar jouw webshop wordt automatisch gesynchroniseerd. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.