Contact

We kunnen niet wachten om met jou in gesprek te gaan.

location-img

Neem contact op

076-5323619 Contactformulier

  Stuur ons een bericht

  Adresgegevens

  Keizerstraat 17 en 19
  4811 HL Breda

  Plan je route

  ik ben al een klant

  Hulp is onderweg!

  Onze servicedesk medewerker, staat altijd voor je klaar!

  Veelgestelde vragen

  We kunnen ons voorstellen dat de ontwikkelingen van jouw online bedrijf veel vragen oproepen. Wij helpen je graag verder. Bekijk de meest gestelde vragen op onze FAQ pagina. 

  Bekijk alle vragen

  Hoe gaan jullie te werk?

  In ieder geval met heel veel passie en plezier! Onafhankelijk van wat je wens is vinden wij het belangrijk om in een persoonlijk gesprek elkaar voor te stellen. Wij willen graag weten wat de drijfveren zijn van de klant, wat belangrijk is, de kijk op de wereld, de doelstellingen, de cultuur – kortom, wie ben je? Ook wij laten ons open en transparant zien en denken heel graag mee wat de beste route kan zijn; iedere klant heeft een eigen aanpak nodig. Uiteindelijk adviseren wij een bepaalde werkwijze met bijbehorende technologie. Bekijk hier de verschillende opties! Dat hangt af van hetgeen waar we mee aan de slag gaan. Zo zijn de stappen voor het ontwikkelen van een Magento omgeving anders dan de aanpak van een online marketing vraagstuk.

  Bekijk hier de verschillende werkwijzes voor:

  Wat zijn de voordelen van maatwerk?

  Ten eerste kan je met maatwerk makkelijker doorontwikkelen, het platform is flexibeler voor aanpassingen en updates; wel zo handig als je nog veel meer mooie plannen hebt.

  Maatwerk wordt noodzaak als de website of webshop wordt opgebouwd met bijvoorbeeld veel plug-ins. Het risico van conflicten is dan vele malen groter, de gevoeligheid voor hacks neemt toe en je bent afhankelijk van verschillende andere partijen. Met maatwerk kun je dus meer controleren en doorontwikkelen.

  Bestaande modules en plug-ins sluiten in de regel zelden goed aan bij de wensen van de klant, maar mocht het wel zo zijn dan gaan wij het wiel natuurlijk niet opnieuw uitvinden.

  Wat kost een Magento 2 webshop?

  Wij begrijpen dat je een idee wilt hebben van de kosten van een webshop. De kosten staan altijd in verhouding met wat je met een webshop wilt bereiken, maar je moet er rekening mee houden dat het bouwen van een e-commerce omgeving naast geld, heel veel tijd kost. Hoe meer kennis je zelf in huis hebt, des te sneller en goedkoper de processen zijn. Al snel wil je voor de webshop meer complexiteit, met wat koppelingen naar ERP en WMS. Mogelijk kan je gebruik maken van een aantal Magento 2 templates die wij hebben ontwikkeld, waarmee je kunt besparen op de kosten en doorlooptijd. In veel gevallen komt er maatwerk aan te pas en beginnen de kosten van een basis opstelling vanaf ongeveer € 25.000,-.

  Benieuwd aan welk kostenplaatje jij zou moeten denken? Neem vrijblijvend contact op. Dan brengen we gezamenlijk jouw wensen in kaart.

  Wat kost een maatwerk WordPress website?

  Wij begrijpen dat je een idee wilt hebben van de kosten van een website. De kosten staan altijd in verhouding met wat je met een website wilt bereiken, maar je moet rekening houden dat het bouwen van een maatwerk WordPress website begint bij ongeveer € 8.000,-. Hoe meer kennis je zelf in huis hebt, des te sneller en goedkoper de processen zijn. In veel gevallen komt er extra maatwerk bij te pas met diverse functionaliteiten, waarbij een gemiddeld project vaak uitkomt op € 15.000,-. Benieuwd aan welk kostenplaatje jij zou moeten denken? Neem dan contact met ons op!

  Als ik mijn website wil verhuizen, wat dan?

  We maken gebruik van open source platformen, wat betekent dat het ook door anderen aanpasbaar is. De website of webshop wordt jouw eigendom als je aan de betalingsplicht hebt voldaan, ook al zit hier maatwerk van Dutchwebdesign in.

  We willen graag een langdurige partnerschap aangaan. Mocht er toch een reden zijn dat je liever naar een andere partner gaat, dan kunnen we ondersteuning bieden bij het overstappen naar de desbetreffende partij.