Magento webshops

Dutchwebdesign is specialist in op maat gemaakte webshops, gekoppeld met ERP software, PIM systemen en marketplaces. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Webshop laten maken

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van de e-commerce omgeving voor jouw onderneming? Dutchwebdesign is zowel Magento specialist als Shopware partner. Met onze jaren lange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk webshops gaan we graag aan de slag om samen met jou te werken aan het maken van een nieuwe webshop.

De open source platformen waar we in ontwikkelen:

Maatwerk webshop laten bouwen

Een nieuwe webshop nodig voor jouw onderneming? Heb je specifieke wensen, complexe koppelingen of een leuke uitdaging voor ons? Niks is te gek! Met maatwerk kunnen we toffe webshops en online ontwerpen en bouwen.

Template webshop laten maken

Dutchwebdesign heeft een eigen template ontwikkeld in Magento 2, waardoor we jou als klant ook een snellere en goedkopere variant kunnen aanbieden van een Magento webshop. Het template wordt uiteraard voorzien van jouw huisstijl met onder andere kleuren, lettertype, logo etc. Twijfel je of je een maatwerk webshop of template webshop wil laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Magento vs. Shopware

Een Magento webshop leent zich goed voor het ontwikkelen van complexe maatwerk vraagstukken. Denk hierbij aan koppelingen met externe systemen, maatwerk modules en meerdere storeviews per productgroep. Shopware is uitermate geschikt voor het laten maken van een webshop waarbij de nadruk ligt op het webdesign en de front-end. Verder is Shopware een laagdrempelig CMS systeem om mee te leren werken voor het beheren van jouw webshop. Wil je weten welk platform het beste bij jouw bedrijf en wensen past? Neem gerust contact met ons op! 

ERP koppelingen voor jouw Magento webshop

Dutchwebdesign Magento modules

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Stel ons je vraag


    * Verplicht in te vullen