Zo pakken wij een Magento 2 webshop project aan

Dutchwebdesign webshop modules

DWD ontwikkelt eigen Magento modules. Codes hiervoor zijn door onszelf geschreven. Ervaar dan ook de voordelen van eventuele uitbreidingen aan deze modules en functionaliteiten, vóór en na de livegang. Maatwerk tot in de kleinste details is ook mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat elke webshop aansluit op de wensen van de opdrachtgever en zich onderscheid van anderen.

ERP Koppelingen voor jouw Magento 2 webshop

Samen met onze specialistische partners leggen we ook koppelingen ter ondersteuning van bedrijfsprocessen. Zo kun je bijvoorbeeld realtime inzicht hebben in een up-to-date voorraadbeheer. DWD heeft ook een aantal eigen koppelingen ontwikkeld. Ontdek hier of jouw gewenste koppeling door ons wordt gelegd. Is dit niet het geval? Dan gaan wij de uitdaging aan en zorgen we ervoor dat deze koppeling er alsnog komt, indien het de beste optie is.

magento webshop specialist

Wij ontwikkelen al jaren hoogwaardige Magento webshops met meerdere talen, valuta, stores en koppelingen naar ERP. We onderscheiden ons met andere aanbieders door onze gestructureerde aanpak en het opleveren van Magento webshops die converteren. Na livegang werken we samen aan verdere online groei en optimalisatie van jouw Magento webshop. Bij ons hoor je geen “Dit kan niet”. Alles is mogelijk, we kunnen al jouw wensen realiseren, maar zullen richting jou altijd kritisch zijn om te bepalen of de wens noodzakelijk is bij het halen van je bedrijfsdoelstellingen. Enkele DWD facts:

 

  • Sterk in Magento maatwerk
  • Bewezen ervaring in ERP koppelingen
  • Flexibel en enorm klantgericht
  • Eerlijk en transparant
  • Eigen ontwikkelde modules
Andries Labruijère

Andries Labruijère

Ben je nieuwsgierig?

Andries Labruijère gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Andries Labruijère
Andries Labruijère

business developer

076-5323619

sales@dutchwebdesign.nl


    * Verplicht in te vullen