Magento webshop

Wij ontwerpen en realiseren unieke maatwerk Magento 2 webshops die converteren.

Jouw snelle en toekomstgerichte Magento webshop

Dutchwebdesign is Magento 2 specialist en heeft ervaring met hoog volume webshops. Veelal zijn deze gekoppeld aan achterliggende ERP of logistieke systemen. Samen met jou zorgen wij voor online groei via jouw nieuwe webshop. Na livegang helpen onze online marketeers je graag om maximale resultaten uit jouw nieuwe platform te halen.

Magento 2 webshop

Magento 2 webshop

Dutchwebdesign is specialist in het ontwerpen en realiseren van een onderscheidende en converterende Magento 2 webshop. We hebben ervaring met grote webshops, multistores en maatwerk binnen deze Magento 2 webshop.

Lees meer
Magento B2B webshop

Magento B2B webshop

Met de B2B webshop module van Dutchwebdesign richten wij ook jouw B2B verkoopkanaal efficiënt in. De kosten per transacties dalen hiermee aanzienlijk en de druk op jouw interne organisatie neemt af.

Lees meer
Magento webshop modules

Magento webshop modules

Onze developers ontwikkelen intern stabiele en toekomstgerichte modules voor Magento 2 webshops.

Lees meer
Magento ERP koppelingen

Magento ERP koppelingen

Koppelingen tussen Magento 2 en diverse ERP systemen die je proces optimaliseren.

Lees meer

Waarom Dutchwebdesign?

Dutchwebdesign heeft veel ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige online toepassingen voor kleine en grote opdrachtgevers. Vanaf 2012 ontwikkelen wij Magento webshops. Onze projecten kenmerken zich door de niet standaard functionaliteit en het bijbehorend maatwerk. Bij ons hoor je geen "Dit kan niet". Alles is mogelijk, we kunnen alles realiseren maar zullen richting jou altijd kritisch zijn om te bepalen of de wens noodzakelijk is bij het halen van je bedrijfsdoelstellingen. Enkele DWD facts:

 

  • We bestaan 13 jaar
  • 22 vakidioten
  • Strategie, ontwerp, realisatie en Online marketing
  • Eerlijk en transparant

 

  • 300+ klanten
  • Sterk in Magento 2 maatwerk
  • Bewezen ervaring in ERP koppelingen
  • Flexibel en enorm klantgericht

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Onze e-commerce visie

Wij vinden het belangrijk dat we jouw Magento e-commerce omgeving goed kunnen beheren en uitbreiden op het moment dat dit noodzakelijk is. Om deze reden zal jouw webshop nauwelijks modules van externe ontwikkelaars bevatten. Veel componenten die binnen een webshop worden ingezet zijn door ons als Magento 2 module ontwikkeld. Je zult bij het updaten van Magento dus geen compatibiliteitsproblemen krijgen en profiteert mee van uitbreidingen aan deze modules. Hetzelfde geldt voor de ERP koppelingen die we ontwikkeld hebben.    

Proven technology

De developers die aan jouw project gaan werken hebben zich reeds bewezen. Ze hebben jaren aan Magento 1 projecten gewerkt en hier complex maatwerk in ontwikkeld. Sinds 2016 werken ze voor nieuwe ontwikkelingen volledig met Magento 2. Ben je benieuwd wie de mensen zijn met wie je gaat samenwerken? Bekijk dan de teampagina en zie wat ons bezig houdt. Onze online marketeers ondersteunen je indien gewenst bij je online marketing strategie en begeleiding het Magento webshop project zodat deze de optimale conversie gaat halen.  

Lees het laatste nieuws als eerste!

Wij vertellen graag over alles wat we meemaken. Op ons blog schrijven we over zeer uiteenlopende onderwerpen.