De wereld van B2B e-commerce is ontzettend dynamisch. Hier is een naadloze online winkelervaring net zo cruciaal als in B2C e-commerce. Jouw klanten, die zowel professionals als consumenten zijn, verwachten gemak en efficiëntie in hun online interacties. 

Dutchwebdesign biedt met Magento een krachtig B2B-platform. Dit platform stimuleert niet alleen groei, maar speelt ook in op de behoeften van jouw klanten.

Op maat gemaakt Magento B2B e-commerce platform

 • Flexibele maatwerkoplossingen: Wij passen Magento aan op jouw specifieke behoeften. Zo sluit jouw platform perfect aan op jouw strategie.
 • Efficiëntie en optimalisatie: Optimaliseer jouw processen. Werk slimmer met de geavanceerde functies van Magento, waardoor jouw bedrijf efficiënter kan opereren.
 • Schaalbaarheid zonder grenzen: Schaal jouw platform moeiteloos op zonder in te leveren op prestaties. Laat jouw platform meegroeien met jouw ambities.

Open Source B2B platform zonder grenzen

Het verschil tussen B2B en B2C vervaagt snel in de online wereld. Jouw B2B-klanten verwachten steeds vaker dezelfde gebruiksvriendelijkheid en personalisatiemogelijkheden als consumenten. Met ons open source B2B e-commerce platform, ondersteund door Magento, benut je deze verschuiving ten volle. Verkoop via een B2B ecommerce platform en stimuleer jouw online verkopen.

Toekomstgericht e-commerceplatform

Dutchwebdesign gaat verder dan alleen het bouwen van jouw B2B e-commerce platform. Wij bieden een toekomstbestendige oplossing die is ontworpen om te groeien met jouw bedrijf. Met onze connector en het DWD-ecosysteem is jouw platform altijd klaar voor de volgende stap. Start met nieuwe klanten te bereiken met een business to business e-commerce platform.

Efficiënte bediening van jouw B2B klanten

Wij begrijpen dat jouw zakelijke klanten uniek zijn. Daarom richten we jouw e-commerceplatform op basis van hun specifieke behoeften en verwachtingen. Met personalisatiemogelijkheden en geavanceerde functies kunnen zij efficiënter werken. Dit resulteert in minder werk voor jou en meer gemak voor hen.

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met Magento

Stabiel, sterk, schaalbaar. Met Magento als CMS voor jouw e-commerce platform sorteer je voor op groei. Niet alleen in omzet, ook in efficiënter werken. Dutchwebdesign helpt je met het optimaal inrichten van je werkprocessen. 

We integreren jouw gewenste software met je B2B-platform, van je CRM tot je ERP-systeem. Automatiseer je werk en focus op wat jij het liefst doet. 

Combineer je B2B e-commerce platform met je B2C shop

Het combineren van een B2B met een B2C shop behoort tot de mogelijkheden van Magento. Zo heb je één e-commerce platform voor al je online activiteiten. Overzichtelijk en daarnaast ook nog eens efficiënt. 

Uiteraard kan jouw webshop voor zakelijke klanten anders ingericht worden dan voor consumenten. Denk aan verschillen in design, functionaliteiten, productprijzen en meer. Ook is het mogelijk om voor jouw b2b klanten andere producten aan te bieden. 

Win een technische audit

Optimaliseer je platform met onze modules

Laat je Magento 2 webshop aansluiten op de behoeften van je klant en maak het verschil ten opzichte van je concurrenten. Van de UX tot de functionaliteiten, Dutchwebdesign stemt Magento af op jouw business. Daarvoor maken we slim gebruik van best practices als het kan en ontwikkelen we zelf als het moet. Van reviews tot vacatures en van landingspagina’s tot social walls. Ontdek onze modules voor Magento:

Werk efficiënter met Magento ERP/WMS koppelingen

Stabiel, sterk, schaalbaar. Met Magento als CMS voor jouw consumenten-webshop sorteer je voor op groei. Niet alleen in omzet, ook in efficiënter werken. Krijg bijvoorbeeld realtime inzicht in je voorraadbeheer, je boekhouding en klantgegevens. Stroomlijn je B2C-platform met de software die je gebruikt of gaat gebruiken, van je CRM tot je PSP’s en je analysetools zoals GA4. Zo haal je het maximale uit de digitale mogelijkheden.

Waarom anderen voor ons kiezen

 • Dutchwebdesign is sterk in digital sinds 2006
 • Full service: van ontwikkeling tot online marketing 
 • Persoonlijk en transparant van bouw tot beheer
 • Maatwerk: wat jij nodig hebt, maken we voor jou
 • 300+ klanten, waardering 9.1
 • Sterk in het optimaliseren van online bedrijfsprocessen
 • ISO 27001-gecertificeerd voor informatiebeveiliging 

Samen ontwikkelen met Magento

Benut de kracht van Magento voor jouw B2C e-commerce platform op maat. Plan een afspraak met Dutchwebdesign voor een audit of een nieuwe start. Past een ander platform zoals WooCommerce of Shopware beter bij jouw business en ambities? We adviseren je graag over het beste platform voor jouw online groei. 

Ben je nieuwsgierig?

Pamela Bloem gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Pamela Bloem

Commercial Director

+316 250 545 30

pamela@dutchwebdesign.nl

  Stel ons je vraag

  * Verplicht in te vullen