Stap 1

Online strategie bepalen

Gezamenlijk bespreken we jouw plannen en geven hierbij advies vanuit onze jarenlange ervaring met maatwerk WordPress websites, modules en koppelingen met externe systemen. Als je je processen wil verbeteren, is het belangrijk om dit van te voren goed uit te denken. Samen met jou, je interne experts en ons team bespreken we je wensen tijdens de kick-off. Ook denken we vooruit, waar wil je dat jouw bedrijf over 5 jaar staat?

Webdesign

Stap 2

Uitwerken van het (interactie) ontwerp

Bij complexe projecten starten we met het maken van wireframes. We overleggen graag of dat benodigd is voor jouw project. Daarna gaat onze ontwerper Jordi aan de slag met het maken van alle ontwerpen van de besproken pagina's. Afhankelijk van jouw doelgroep bepalen we of we mobile first ontwerpen.

Wij maken hierbij gebruik van

InVision

Ontwerpen worden gedeeld via InVision zodat je de website als prototype kunt bekijken en gemakkelijk feedback kunt delen.

Sketch

De ontwerpen worden gemaakt in onze favoriete ontwerptool, Sketch.

Stap 3

WordPress website ontwikkeling

Wanneer alle designs zijn afgerond en goedgekeurd vindt er bij ons een interne overdracht plaats tussen onze designer en onze developers. Daarna starten wij met de ontwikkeling van de website. Tijdens het proces wordt je op de hoogte gehouden via Monday en worden er tussendoor resultaten met je gedeeld. Zo blijf je op de hoogte!

Wij maken hierbij gebruik van
Monday

Monday

Monday dient tijdens het project als centrale communicatie tool. Dit zorgt ervoor dat je altijd een goed overzicht hebt van de status van jouw project.

online marketing

Stap 4

Online marketing

Onze online marketeers zijn betrokken in het gehele proces van de ontwikkeling van jouw website. Er worden uiteenlopende technieken toegepast om Google sturing te geven zodat jouw online vindbaarheid verbeterd wordt. Een belangrijk onderdeel is bijvoorbeeld het implementeren van redirects. Onze online marketeers geven ook advies bij het optimaliseren van teksten en afbeeldingen.

Online marketing stopt uiteraard niet zodra jouw website live staat. Dan is het juist het moment om online verder te groeien. Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Stap 5

Livegang

Na ontwikkeling van de website is het belangrijk dat de website gevuld wordt met de juiste afbeeldingen en teksten. Daarna gaan we een testfase in en vervolgens kan de nieuwe website live gezet worden. Dat mooie moment vieren we natuurlijk graag! 

Grafana statistieken dashboard

Stap 6

Onderhoud, online marketing en support

Na livegang bieden wij uiteraard support op de website die we hebben opgeleverd. Je krijgt een account binnen onze servicedesk zodat je snel vragen kunt stellen en een overzicht hebt van de openstaande punten. Wil je jouw website graag doorontwikkelen? Wij bieden diverse contracten aan voor het up-to-date houden van je website.

Onze online marketeers kunnen je na livegang helpen voor nog meer online zichtbaarheid! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij maken hierbij gebruik van

Jira servicedesk

In onze servicedesk krijg je jouw eigen account zodat je gemakkelijk vragen kunt stellen.