Terug naar case overzicht

Meertalige migratie naar WordPress

Volledige vrijheid met het meertalige Opensource WordPress CMS

Bimcollab.com migratie van Kentico naar WordPress

Bimcollab.com is de internationale speler op het gebied van Building Information Modelling (BIM), die innovatieve BIM-samenwerkingssoftware aanbiedt in meer dan vijf verschillende talen. Bij Dutchwebdesign hebben we succesvol de migratie van de meertalige inhoud voor Bimcollab.com uitgevoerd.

Bezoek website

Meertalige content migratie

De uitdaging voor Bimcollab.com was om hun bestaande meertalige website te migreren van Kentico naar een nieuw WordPress platform zonder verlies van inhoud of vertalingen.

Planning tot uitvoering

  1. Maatwerk WordPress back-end: Het back-end is opgebouwd op een manier zodat de Bimcollab organisatie zo eenvoudig mogelijk de content kan beheren, inclusief Gutenberg editor
  2. Zorgvuldige Meertalige Contentmigratie: We hebben de inhoud van de bestaande meertalige website zorgvuldig overgezet naar het nieuwe platform, ervoor zorgend dat alle vertalingen behouden bleven.
  3. Vertalingen en Lokalisatie: We hebben de benodigde controles en updates uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de website beschikbaar was in meerdere talen.
  4. Optimalisatie voor Internationale Gebruikers: We hebben de website geoptimaliseerd voor internationale gebruikers, inclusief het configureren van meertalige URL-structuren en het implementeren van hreflang-tags voor SEO.
  5. Uitgebreide Tests: We hebben uitgebreide tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle meertalige elementen correct waren gemigreerd en goed werkten op het nieuwe platform.
  6. Training en Lancering: We hebben het Bimcollab-team getraind om de meertalige inhoud effectief te beheren en hebben de website met succes gelanceerd.

 

Succesvolle Kentico migratie naar WordPress

De migratie van meertalige inhoud voor Bimcollab.com heeft geleid tot een gebruiksvriendelijke basis gebouwd op een platform waarop nog jaren kan worden doorontwikkeld. De website is nu beschikbaar in 6 verschillende talen en wordt nog altijd uitgebreid. De migratie heeft het bereik van Bimcollab.com vergroot en de efficiƫntie van het e-commerce team verbeterd.