Terug naar case overzicht

Vlirdens Campus Website: WordPress Maatwerk

Snel registreren voor een cursus

Snel online registreren voor een cursus

Dutchwebdesign gaat voor langdurige relaties met klanten. We zijn trots om opnieuw samen te werken met Vlirdens, voorheen bekend als PlanMen.

Nadat we eerder de Vlirdens website (rebranding van PlanMen) hebben opgeleverd, hebben we ons ditmaal ingezet voor Vlirdens Campus. Een platform waarmee op een efficiënte manier trainingen en opleidingen aangeboden kunnen worden. De trainingen hebben als doel: om te leren, te verbreden en te excelleren. Deze case toont onze aanpak om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voorzien in de klantbehoefte.

Bezoek website
Vlirdens campus trainingen

Vlirdens Campus WordPress Website

De Vlirdens Campus biedt online opleidingen aan. Het aanbod moest overzichtelijk en inzichtelijk gemaakt worden op de website. Een maatwerk filter is de oplossing, in een oogopslag kunnen bezoekers de opleiding vinden waar zij interesse in hebben.

Uitgelicht WordPress & WooCommerce functionaliteiten:

  • Maatwerkfiltering: termen koppelen aan trainingen met specifieke weergave op de website. Door het inzetten van een slimme Javascript techniek hoeft de pagina niet te herladen
  • Slimme productweergave: het aanschaffen van trainingen en opleidingen kan op twee manieren, via de specifieke opleidingen en meer pagina of via de agenda pagina.
  • Koppeling met WooCommerce: een WooCommerce koppeling biedt Vlirdens de mogelijkheid om in de backend van WordPress eenvoudig opleidingen aan te maken als product met de juiste opties en functies.

We geloven dat gebruiksgemak essentieel is voor elke website. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de Vlirdens Campus website intuïtief is en dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren, filteren, informatie kunnen vinden en zich vooral eenvoudig kunnen aanmelden en afrekenen.

De Vlirdens Campus website is een perfect voorbeeld van hoe maatwerk en gebruiksgemak hand in hand gaan. Heb je ook een project waarbij maatwerkoplossingen nodig zijn? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om deze ideeën te realiseren.

Vlirdens Campus Agenda