Magento Partner voor een OCI koppeling

Ben je op zoek naar een partner die je Magento (2) webshop kan koppelen met een Open Catalog Interface (OCI) dan ben je bij Dutchwebdesign aan het juiste adres. OCI is een open standaard die wordt gebruikt om vanuit inkoopsystemen verbinding te make met externe product catalogus. Er vindt vervolgens een zogenaamde Punchout plaats die de inhoud van de geselecteerde producten verplaatst naar het gebruikte inkoopsysteem (SRM, SAP, Ariba Network).

Vanuit dit inkoopsysteem kan dan vervolgens de inkooporder (PO) gemaakt worden die naar de leverancier gestuurd wordt. Dutchwebdesign heeft aantoonbare ervaring met dergelijke projecten en we zijn er dan ook trots op dat we voor grote bedrijven deze koppelingen hebben mogen realiseren.

Onze grootste voldoening halen wij uit het volledig automatiseren van een inkoopproces. Denk hierbij aan het verwerken van inkooporders in digitaal formaat (xml,csv, bijlage in een email) die we vervolgens geautomatiseerd verwerken en naar logistieke of externe verzendpartijen de order doorsturen.

OCI module voor Magento2

Dutchwebdesign heeft een krachtige OCI module ontwikkeld waarmee jouw webshop klaar is om OCI verbindingen met klanten te maken. Deze module omvat:

  • Jouw Magento platform wordt geschikt gemaakt om OCI verbindingen te ontvangen
  • Je hebt een test omgeving om de OCI verbindingen te testen
  • Het is mogelijk om zelf nieuwe klanten aan te laten sluiten
  • Goedgekeurde cXML inkooporders worden door het Magento platform ontvangen en verwerkt.
  • cXML inkooporders kunnen geautomatiseerd worden doorgezet naar jouw ERP omgeving

Cases met onze OCI integraties

Dutchwebdesign heeft complexe OCI/Punchout koppelingen ontwikkeld voor Defensie, Belastingdienst, ING, Heinz, Mars, Danone, Unilever en NS.

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

    Stel ons je vraag

    * Verplicht in te vullen