Magento 2 OCI koppeling

Betrouwbare OCI koppeling met Magento

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek of een kop koffie!


Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Ben je op zoek naar een partner die je Magento (2) webshop kan koppelen met een Open Catalog Interface (OCI) dan ben je bij Dutchwebdesign aan het juiste adres. OCI is een open standaard die wordt gebruikt om vanuit inkoopsystemen verbinding te make met externe product catalogus. Er vindt vervolgens een zogenaamde Punchout plaats die de inhoud van de geselecteerde producten verplaatst naar het gebruikte inkoopsysteem (SRM, SAP, Ariba Network).

Vanuit dit inkoopsysteem kan dan vervolgens de inkooporder (PO) gemaakt worden die naar de leverancier gestuurd wordt. Dutchwebdesign heeft aantoonbare ervaring met dergelijke projecten en we zijn er dan ook trots op dat we voor grote bedrijven deze koppelingen hebben mogen realiseren.

Onze grootste voldoening halen wij uit het volledig automatiseren van een inkoopproces. Denk hierbij aan het verwerken van inkooporders in digitaal formaat (xml,csv, bijlage in een email) die we vervolgens geautomatiseerd verwerken en naar logistieke of externe verzendpartijen de order doorsturen.

Hier zijn we trots op

Bekijk hier enkele van onze afgeronde projecten.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619