Terug naar case overzicht

Zijerveld & Van der Valk – Magento 2 met OCI

Magento 2 inclusief OCI connector

Zijerveld heeft Dutchwebdesign gevraagd een nieuwe bestelomgeving te realiseren voor haar klanten. Een groot deel van deze klant zal via het bestelportal online gaan bestellen waarna de orders naar het ERP systeem gestuurd worden. Daarnaast zijn er specifieke klanten die graag vanuit hun eigen inkoopsysteem bestellingen willen plaatsen. Hier zit een goedkeuringsproces aan vast, voordat de daadwerkelijke inkooporder verstrekt kan worden.

Voor dergelijke implementaties maken we gebruik van een OCI/cXML connector die aangesloten kan worden op de SAP van dit soort type klanten. Zijerveld laat met deze stap zien dat ze investeren in innovatie, met de lancering van dit nieuwe bestelplatform lopen ze voor op de concurrentie en zetten ze serieuze stappen in de digitale ordering, een trend die al jaren sterk te zien is.

Snel bestellen functionaliteit

Voor B2B klanten is het essentieel dat er naast een standaard e-commerce ervaring ook een mogelijkheid is om snel te kunnen bestellen via het B2B platform. Voor dit platform zijn we ervan uitgegaan dat we de zakelijke klant ook willen overtuigen om eens een nieuwe kaas te proberen, hiervoor zijn mogelijkheden ingebouwd binnen het platform. Aanvullend hierop kunnen de klanten direct op de winkelwagen pagina via een SKU producten bestellen. Erg gebruiksvriendelijk, snel en efficiƫnt.

OCI connector voor Magento 2

Een OCI connector maakt het mogelijk om eenvoudig vanuit een inkoopsysteem naar een catalogus van een leverancier te gaan. Er hoeft niet opnieuw ingelogd te worden en de gewenste producten kunnen met 1 klik worden overgezet naar het inkoopsysteem waarna het goedkeuringsproces tot aan de inkooporder doorlopen kan worden. In dit geval wordt er gekoppeld aan het systeem van Van de Valk zodat Hotels snel zelf voorraden kunnen inkopen waarbij de centrale inkoopafdeling overzicht en controle blijft houden.

Klaar voor groei

De basis van het e-commerce platform staat nu. Zijerveld is klaar om meer van dit type klanten aan te sluiten en kan op deze manier groeien. Zijerveld heeft laten zien dat ze veranderingen in de markt volgen en waar nodig investeren om voorop te lopen. Naast koppelen via OCI is het ook mogelijk via cXML, Punchout of EDI met het platform te communiceren.