Magento B2B webshop

Met de B2B webshop module van Dutchwebdesign richten wij ook jouw B2B verkoopkanaal efficiënt in. De kosten per transacties dalen hiermee aanzienlijk en de druk op jouw interne organisatie neemt af.

Een krachtige Magento B2B webshop

Klanten willen alles steeds vaker op momenten die men zelf kiest. Dit is bekend voor de B2C klanten maar hetzelfde geldt ook zeker voor je B2B klanten. Inkopers willen de vrijheid hebben om op momenten die voor hen werken en op het device waar men op dat moment mee werkt een bestelling te kunnen plaatsen, direct met alle bijbehorende inkoopcondities. Ook op dit vlak verandert het landschap snel. Dutchwebdesign heeft reeds voor meer opdrachtgevers een B2B verkoopkanaal ingericht waar aan te zien is dat de relaties dit enorm waarderen. Door het slim inrichten van deze webshop kan er ook upselling gedaan worden wat zorgt voor verhoging van de omzet. Dutchwebdesign ontwikkelt B2B webshops op Magento, een van de grootste e-commerce content management systemen. Magento is ideaal te koppelen aan je voorraadsysteem en eventuele andere logistieke partners. Grote orders voor de B2B markt zijn geen probleem in Magento. Een offertetool is ook een handige aanvulling op je bestaande webshop; klanten kunnen direct op je site een offerte aanvragen, ideaal als je nieuwe klanten wilt aantrekken. Er kunnen meerdere gebruikers per klant inloggen, zij kunnen allemaal een eigen afleveradres en bestelhistorie aangewezen krijgen. Door het responsive webdesign is het ook goed te gebruiken door mobiele medewerkers vanuit een tablet of smartphone.    

Personalisatie

Een krachtig middel om je klanten te binden en hier meer omzet vandaan te halen is het slim inrichten van de B2B webshop. Het is mogelijk om op basis van order historie bepaalde artikelen duidelijk te positioneren of om een specifieke offerte in het B2B webshop systeem te zetten die de klant direct kan goedkeuren en afrekenen.

Koppeling met logistiek

Net als een standaard webshop kan de B2B webshop wordt gekoppeld met jouw logistieke systemen. Op deze manier zal de informatie binnen jouw organisatie consistent zijn, worden er geen menselijke fouten gemaakt en worden orders snel afgehandeld.

Koppeling met boekhouding

De B2B webshop zorgt er ook voor dat jouw financieel proces goed verloopt. Transacties kunnen direct in jouw boekhoudprogramma of ERP pakket geplaatst worden via de Magento ERP koppeling, zonder tussenkomst van medewerkers. Enkel de validatie en daadwerkelijke facturatie hoeft dan nog maar plaats te vinden.  

Dutchwebdesign modules

Wij koppelen met

Een goede Magento 2 B2B webshop heeft veel voordelen

Een Magento 2 B2B webshop brengt niet alleen voor jouw klanten voordeel, maar je kan zelf ook efficiënter werken. Het is een overzichtelijk content management systeem waar al je voorraden bijgehouden worden om dit ook voor klanten overzichtelijk te houden. Hierbij kan je klantspecifieke prijzen tonen voor vaste klanten of partners. Dit en vele andere functies zorgen ervoor dat je processen geoptimaliseerd worden om de foutmarges zo laag mogelijk te houden. Een goede Magento B2B webshop levert je meer omzet en een hogere klanttevredenheid op. Je organisatie werkt efficiënter en hoeft alleen bezig te zijn met taken die echt relevant zijn.

  • Anytime, anywhere plaatsen van bestellingen
  • Direct online inzicht in de bestelhistorie
  • Online inzicht in de order status
  • Gespecificeerd product aanbod
  • Zonder bellen, e-mailen kunnen plaatsen van een bestelling, direct met de beste prijs condities
  • Minder kosten per geplaatste order
  • Uw organisatie kan meer tijd besteden aan account management en new business
  • Onnodige overhead is niet meer nodig
  • Omzet krijgen zonder hiervoor zelf uren voor te hoeven maken
  • Klantvriendelijk richting zakelijke klanten

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Hier zijn we trots op

Bekijk hier enkele van onze afgeronde projecten.

Lees het laatste nieuws als eerste!

Wij vertellen graag over alles wat we meemaken. Op ons blog schrijven we over zeer uiteenlopende onderwerpen.