Kiyoh Review Module WordPress

Dutchwebdesign is ontwikkelingspartner van Kiyoh. In opdracht van Kiyoh hebben wij de WordPress review module ontwikkeld. Met deze review module heb je de mogelijkheid om klanten te vragen een review achter te laten over jouw WordPress website. Het achterlaten van een review door een websitebezoeker gaat als volgt: nadat een klant een dienst heeft afgenomen stuurt Kiyoh een x aantal dagen later een automatische mail naar jouw klant, zodat deze klant een review kan invullen over jouw bedrijf.

Beoordelingen spelen een grote rol in het beslissingsproces van potentiƫle klanten. Gebruik onze review module om te laten zien waar je voor staat en wat klanten van jou vinden. Naast dat wij verschillende modules ontwikkelen bouwen wij ook maatwerk WordPress sites.

Functionaliteiten

Alle reviews van klanten over je website worden weergegeven op een overzichtspagina. Naast de overzichtspagina kan er ook een overall score van alle reviews worden toegevoegd in bijvoorbeeld de footer van je webshop. Met de review module kun je verschillende soorten reviews laten invullen door klanten en publiceren, zoals:

  • Shop reviews
  • Product reviews
  • Personal invite link
  • Easy click module
  • XML Feed

Kiyoh module downloaden

Heb je interesse in de review module van Kiyoh voor jouw WordPress website? Download dan hieronder de module en bekijk de handleiding voor de installatie instructies. Als er nog vragen zijn over het installeren van de review module binnen jouw WordPress website, dan kun je contact met ons opnemen en wij helpen je verder.