Wat is HRoffice?

HRoffice is een HR applicatie die door bedrijven gebruikt kan worden bij de verschillende HR processen. Hierbij kan gedacht worden aan een overzicht van digitale contracten en het inplannen van werknemers, maar ook de werving en selectie van nieuwe werknemers hoort hierbij.

Hoe werkt de vacature koppeling met WordPress?

De vacature koppeling tussen HRoffice en jouw WordPress website is een API koppeling, wat inhoudt dat er twee soorten software aan elkaar gekoppeld worden. De koppeling zorgt ervoor dat de vacatures uit HRoffice, automatisch ingeladen worden in jouw werken bij website. Zo houd je de kans op fouten in je vacatures klein, en is het vacature aanbod altijd up to date.

Interesse in een vacature koppeling?

Maak jij ook gebruik van HRoffice, of misschien een heel ander HR systeem en heb je interesse gekregen in een vacature koppeling? Dutchwebdesign is gespecialiseerd in het implementeren van koppelingen in websites en webshops. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden van jouw website.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Stel ons je vraag


    * Verplicht in te vullen