Ben je op zoek naar een WordPress webshop bouwer voor jouw onderneming in Dordrecht? Ga je een nieuwe webshop beginnen of is jouw huidige shop verouderd en aan vernieuwing toe? Dan ben je bij Dutchwebdesign aan het juiste adres! Dutchwebdesign bouwt zelf onder andere maatwerk Magento webshops. En één van onze dochterondernemingen houdt zich bezig met het opzetten van succesvolle WooCommerce webshops (onderdeel van WordPress). 

Magento, Shopware of WooCommerce?

Samen met jou als klant onderzoeken we welk platform het beste aansluit op de behoeftes van jouw onderneming. Ben je op zoek naar een complexe maatwerk webshop dan zal Magento 2 hier goed bij aansluiten. Op zoek naar een maatwerk webshop met de nadruk op het design? Dan sluit Shopware hier wellicht beter bij aan. Liever een simpele en goedkopere webshop? Bij de bouw hiervan kiezen we voor WooCommerce.

Waarom een WooCommerce webshop in Dordrecht?

We realiseren een betaalbare WooCommerce webshop door met standaard elementen te werken. We werken vanuit een template en voeren hier maatwerk elementen aan toe om jouw webshop te personaliseren. 

Waarom kiezen voor een WooCommerce webshop van ons?

  • Flexibel en betrokken
  • Je webshop staat snel live
  • Betaalbaar
  • Mogelijk in meer talen
  • Goed vindbaar en zoekmachine vriendelijk

1. Kick-off nieuwe webshop

Samen met jou als klant plannen we een kick-off moment, waarin we zoveel mogelijk relevante informatie verzamelen om van start te kunnen gaan met de bouw van de WooCommerce webshop. We bespreken jouw plannen en geven hierbij advies vanuit onze jarenlange ervaring op het gebied van WooCommerce webshops. 

2. Ontwerp WordPress webshop

Gezamenlijk wordt er voor een bestaand template gekozen, welke het beste past bij de uitstraling van jouw onderneming. Dit template gaan we met maatwerk aanvullen om er nog een persoonlijke touch aan te geven. Na goedkeuring van het ontwerp gaan we de WordPress webshop daadwerkelijk bouwen.

3. WordPress webshop bouwen

Gedurende de bouw van jouw shop zijn wij bezig met het aanmaken van diverse pagina’s. Deze pagina’s worden zo opgemaakt dat ze gemakkelijk in WooCommerce zelf te beheren zijn. Zo kun je nieuwe pagina’s toevoegen met dezelfde stijl en kun je deze pagina’s vullen met jouw producten voorzien van tekst, afbeeldingen en video’s.

4. Migratie en livegang

Bij de bouw van de shop is het van belang dat er rekening gehouden wordt met online marketing activiteiten, zoals de zoekmachine gebruiksvriendelijkheid. Ook is een goede migratie van de huidige site naar de nieuwe WooCommerce webshop zeer belangrijk om uw rankings, bezoekers en autoriteit in Google te behouden. Bij livegang wordt door middel van een redirectplan jouw huidige website omgezet. Vervolgens gaat, na goedkeuring, jouw nieuwe WooCommerce webshop live en is het tijd om te proosten!