Online marketing

Dutchwebdesign levert online marketing diensten om jouw vindbaarheid in verschillende zoekmachines te verbeteren.

Door slimme online marketing wordt je nieuwe website of webshop nog beter gevonden

Dutchwebdesign creëert een website of webshop die in de basis zoekmachine vriendelijk is. Met online marketing is het mogelijk deze vindbaarheid te verhogen, maar ook om de klant tot actie over te laten gaan. Dutchwebdesign levert aanvullende diensten om de vindbaarheid binnen de zoekmachine te verbeteren. Onze online marketeers zijn hierin gespecialiseerd en helpen jouw website naar een hoger niveau. Dit kan door het verbeteren van de positie in de organische (onbetaalde) zoekresultaten binnen Google of door het inrichten van (betaalde) advertentie campagnes binnen Google. Uiteraard kunnen er ook campagnes via Social Media of E-mail marketing ingezet worden. Lees hieronder verder om te zien op welke manieren wij jou kunnen helpen op het gebied van online marketing.

Online marketing strategie

Online marketing strategie

Verbeter jouw online resultaten aan de hand van een online marketing strategie. Wij helpen je graag bij het invullen van jouw online marketing strategie. Samen creëren wij een duidelijke richting voor jouw online uitingen.

Lees meer
Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is het optimaal inrichten van de website zodat de bezoeker de gewenste actie uitvoert. Door onder andere A/B testen uit te voeren kijken we welke pagina’s het best presteert voor jouw doeleinden.

Lees meer
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om een website of webshop zo hoog mogelijk te laten scoren in de niet-betaalde resultaten van Google. Dutchwebdesign helpt je met het opnieuw inrichten van links, mobielvriendelijke pagina’s en het verwijderen van error pagina’s.

Lees meer
Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren kan op meerdere manieren, niet alleen als tekstadvertenties binnen zoekmachines zoals Google, maar ook bij Google shopping en door middel van banners. Wil je succesvol adverteren, maar je weet niet hoe? Lees dan verder.

Lees meer

Waarom online marketing door Dutchwebdesign?

Door het gebruiken van de kennis van onze online marketeers wordt er een completer eindproduct opgeleverd. Je nieuwe website of webshop wordt namelijk opgebouwd vanuit een gedegen analyse vooraf. Alles wordt vanaf de start ingericht voor een zo goed mogelijke vindbaarheid. Aanvullend kan er actieve promotie plaatsvinden via de verschillende online marketing kanalen

  • Ondersteuning website/webshop proces
  • Keuzes op basis van cijfers
  • Proven trackrecord met goede cases
  • Professionele werkwijze
  • Samen werken aan online groei
  • Altijd een vraagbaak voor marketing vraagstukken
  • Direct contact tussen marketeer en developers
  • 11 jaar online ervaring

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Nauwkeurige meetresultaten

Online marketing begint met doelen opstellen en het meten van de huidige site, dit noemen we een 0-meting.  Hiermee wordt data verzameld van de bezoeker. Hieruit blijkt bijvoorbeeld via welke kanalen de bezoeker binnengekomen is en hoe lang een bezoeker op de site blijft. Belangrijk is dat dit nauwkeurig gemeten wordt. Door de meting kan precies aangegeven worden waar in het bezoekersproces, aanpassing nodig is. Afhankelijk van wat je zelf wilt weten over je bezoekers.

Analyse en optimaal advies

De meetresultaten worden geanalyseerd. De analyse geeft aan waar in het bezoekersproces optimalisatie nodig is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de site moeilijk vindbaar is, de conversie te laag of dat de bezoeker de site te snel verlaat. Uiteindelijk wil je dat de bezoekers in zo min mogelijk clicks op zijn gewenste eindbestemming komt.

Lees het laatste nieuws als eerste!

Wij vertellen graag over alles wat we meemaken. Op ons blog schrijven we over zeer uiteenlopende onderwerpen.