Magento 2 webshop

Dutchwebdesign is specialist in het ontwerpen en realiseren van een onderscheidende en converterende Magento 2 webshop. We hebben ervaring met grote webshops, multistores en maatwerk binnen deze Magento 2 webshop.

Een professionele Magento 2 webshop

Een succesvolle Magento 2 webshop begint bij het hebben van een goed opgebouwde en goed vindbare webshop met hierbij een goede online marketing. Alleen als alle onderdelen kloppen krijg je bezoekers die ook daadwerkelijk tot een aankoop over gaan. Dutchwebdesign is webshop specialist en verzorgt het complete traject voor je. De complete customer journey tot aan de afreken knop moet optimaal zijn ontworpen en perfect gerealiseerd worden. Alleen op deze manier krijgt jouw klant een extreem goede ervaring op je Magento 2 webshop en zul je een goede conversie kennen. Na de start wordt de webshop geoptimaliseerd op basis van de informatie die we uit de webshop statistieken halen.  

Dutchwebdesign als Magento 2 partner

Er komt veel kijken bij het tot een succes maken van jouw online e-commerce doelstellingen. Een belangrijke factor in het succes is de samenwerking met een professionele, creatieve online partner. Dutchwebdesign staat midden in de markt, heeft een compact team van e-commerce  specialisten, ruime ervaring en geeft graag samen met jou concrete invulling aan je plannen. We hebben 11 jaar ervaring in het ontwikkelen van website en webshop toepassingen en worden uitgedaagd door technisch uitdagende projecten die we voor onze opdrachtgevers mogen uitvoeren. We denken op strategisch niveau mee hoe de nieuwe webshop in te passen is binnen je organisatie en je groei doelstellingen.

Standaard functies

Dutchwebdesign modules

Wij koppelen met

Zo pakken wij een Magento 2 webshop project aan

Magento 2 webshop specialist

Wij ontwikkelen al jaren hoogwaardige Magento (2) webshops met meerdere talen, valuta, stores en koppelingen naar ERP. We onderscheiden ons met andere aanbieders door onze gestructureerde aanpak en het leveren van Magento 2 webshops die converteren. Na livegang werken we samen aan verdere online groei en optimalisatie van jouw Magento webshop. Bij ons hoor je geen "Dit kan niet". Alles is mogelijk, we kunnen alles realiseren maar zullen richting jou altijd kritisch zijn om te bepalen of de wens noodzakelijk is bij het halen van je bedrijfsdoelstellingen. Enkele DWD facts:

  • We bestaan 11 jaar
  • Team van 20 specialisten
  • Strategie, ontwerp, realisatie en Online marketing
  • 25.000+ uur Magento ervaring
  • 300+ klanten
  • Sterk in Magento 2 maatwerk
  • Bewezen ervaring in ERP koppelingen
  • Flexibel en enorm klantgericht

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Lees het laatste nieuws als eerste!

Wij vertellen graag over alles wat we meemaken. Op ons blog schrijven we over zeer uiteenlopende onderwerpen.