Op zoek naar een naadloze overgang van Sana Commerce naar Magento 2? Dutchwebdesign staat klaar om je te begeleiden in deze grote stap. Als toonaangevend full service bureau begrijpen wij de complexiteit van e-commerce platforms en de migratie hiervan. In een tijd waarin online aanwezigheid cruciaal is, is het overstappen naar Magento 2 een slimme zet. Magento 2 is een krachtig en veelzijdig platform dat jouw bedrijf een concurrentievoordeel kan geven.

Waarom naar Magento 2 migreren?

Sana Commerce is een solide, eenvoudig te gebruiken e-commerce platform. Echter ervaren veel bedrijven hierdoor beperkingen die hun groei belemmeren. Van beperkte mogelijkheden tot een gebrek aan flexibiliteit, bedrijven lopen vaak vast met Sana Commerce. 
Een migratie naar Magento 2 biedt oplossingen voor deze uitdagingen. Magento 2 is één van de meest veelzijdige e-commerce platforms met oneindige mogelijkheden. Dutchwebdesign helpt jou graag bij jouw Magento 2 migratie. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en luisteren naar jouw wensen en doelen.

Voordelen van een Magento 2 webshop

 • Schaalbaarheid: Magento 2 is ontwikkeld met schaalbaarheid in gedachten, waardoor jouw webshop moeiteloos meegroeit met jouw bedrijf
 • Flexibiliteit: Van ontwerp tot koppelingen en van UX design tot aanvullende functies, Magento 2 biedt ongekende flexibiliteit
 • Eenvoudig beheer: Een Magento 2 webshop is eenvoudig zelf te beheren wanneer opgezet
 • Efficiëntie: Richt Magento in op jouw processen en werk hierdoor slimmer en efficiënter
 • Open source e-commerce: Magento 2 biedt een uitgebreid platform dat beschikt over een grote Magento community

Alle functionaliteiten met Magento 2

Magento 2 biedt oneindige mogelijkheden. Hierdoor is een overstap van Sana Commerce naar Magento een logische stap. Een nieuw platform met op maat gemaakte functionaliteiten biedt een verbeterde werkwijze voor jouw webshop. Migreren naar Magento is een grote stap. Laten we samenwerken om jouw nieuwe webshop optimaal in te richten en jouw doelen te behalen!

Waarom Dutchwebdesign als Magento 2 partner?

Bij een overstap naar Magento komt veel kijken. Een belangrijke factor is de juiste inrichting met een blik van expertise. Dutchwebdesign is als gecertificeerd Magento partner zeer ervaren met het bouwen van nieuwe Magento omgevingen.   Dutchwebdesign levert zowel Magento webshops vanuit thema’s als volledige maatwerk e-commerce platforms. Wij luisteren naar jouw wensen en doelen en richten jouw webshop hierop in. Onze Magento developers zijn zeer ervaren en helpen jou bij het realiseren van jouw nieuwe online omgeving. Dutchwebdesign excelleert niet alleen in het implementeren en ontwikkelen van complexe koppelingen voor je Magento-webshop. Wij specialiseren ook in het automatiseren van cruciale processen binnen jouw e-commerce platform.  Geen uitdaging is te groot voor ons als het gaat om technische en complexe vraagstukken. Wil je meer weten over ons traject voor het bouwen van een Magento 2-webshop? Neem dan een kijkje bij onze werkwijze.  

Hoe verloopt de migratie van Sana Commerce naar Magento 2?

Wij begrijpen als geen ander dat een soepele migratie naar Magento 2 essentieel is voor jouw webshop. Ons migratieproces is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat de overgang naar Magento 2 probleemloos verloopt. Zo zorgen we dat jouw nieuwe platform naadloos aansluit op jouw behoeften en doelen.

 • Online omgeving uitdenken: Een belangrijk onderdeel is om jouw Magento 2 webshop juist in beeld te krijgen. Systemen, processen en mogelijke koppelingen worden in detail uitgeschreven. Ook worden andere benodigde functies in kaart gebracht.
 • Uitwerken van visueel ontwerp: Onze designer aan de slag om een visueel ontwerp te maken. Dit ontwerp is te bekijken via Figma, zodat jij directe feedback aan de designer kan geven.
 • Magento webshop ontwikkelen: Nadat de ontwerpen zijn afgerond, vindt er bij ons een interne overdracht plaats. De designer zet de ontwerpen uit naar onze developers. Zij ontwikkelen hier zowel een front- als back-end van de eerste versie. Ook extra functies en koppelingen worden in dit stadium toegevoegd.
 • Online marketing: Naast de bouw van de webshop wordt een strategie voor online vind- en zichtbaarheid uitgevoerd. Onze online marketeers geven ook advies bij het optimaliseren van content. 
 • Livegang: Na de ontwikkeling is het belangrijk dat de webshop gevuld wordt met de juiste content. Zo kun je denken aan afbeeldingen, teksten en producten. Zodra de webshop is goedgekeurd, wordt de livegang ingepland.
 • Onderhoud en support: Ons werk gaat verder dan alleen de ontwikkeling. We bieden diverse contracten voor het up-to-date houden van jouw webshop. Ook krijg je een account binnen onze servicedesk.

Magento 2 koppeling met Microsoft Dynamics Navision

Wanneer je wilt overstappen van Sana Commerce naar Magento 2, wil je natuurlijk ook een goede overgang met je ERP systeem. Dutchwebdesign heeft een eigen koppeling tussen Magento 2 en Dynamics Navision ontwikkeld.  Door gebruik te maken van deze koppeling zorg je voor een snelle, naadloze ERP integratie. Meer weten? Bekijk onze Magento Dynamics NAV koppeling.

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

  Stel ons je vraag

  * Verplicht in te vullen