Wat is Exact online?

Exact Online is een van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s van Nederland. Het is een ERP systeem waarmee jij jouw Magento webwinkel kunt koppelen voor logistieke doeleinden. De software van Exact geeft inzicht in verschillende zaken. Denk aan productie, boekhouding, voorraadbeheer, HR, facturatie en nog veel meer. 

Door een Exact-Magento koppeling kunnen handmatige taken automatisch verlopen. Hierdoor wordt veel tijd bespaard en kan er nauwkeuriger te werk gegaan worden.

Voordelen van een Exact online koppeling

  • Efficiënt; handmatig werk wordt geautomatiseerd waardoor tijd en kosten bespaard worden
  • Leidend en overzichtelijk in de financiële informatie van je bedrijf
  • Geschikt voor het verwerken van klantgegevens, productinfo, orders en facturering
  • Real Time inzichten; prestaties kunnen gevolgd en geanalyseerd worden
  • Mogelijk om klantspecifieke assortimenten of informatie te tonen in je Magento webshop
  • Cloud gebaseerd: Exact online is cloud gebaseerd, wat inhoudt dat het altijd toegankelijk is. Hierdoor wordt flexibel werken mogelijk

De Magento 2 – Exact online koppeling van DWD

Dutchwebdesign heeft een eigen koppeling tussen Magento 2 en Exact online gebouwd. De koppeling zorgt voor een wisselwerking tussen Magento en Exact Online. Dit betekent dat er data vanuit Exact Online wordt verstuurd naar jouw Magento webshop. Zo weet de webshop welke producten en bijbehorende data er getoond moeten worden. 

Wanneer een bestelling geplaatst wordt in jouw webshop, wordt deze info verstuurd naar Exact online. Zo worden alle online verkopen gesynchroniseerd met je boekhouding. 

Via Exact Online zijn deze bestellingen vervolgens weer te verwerken. Dutchwebdesign biedt als ervaren Magento developer een op maat gemaakte koppeling tussen Exact Online en Magento. Zo verloopt de synchronisatie vlekkeloos.

Exact online koppelen met een PIM systeem

Wil je de productdata binnen jouw Exact Online ERP systeem verder uitbreiden? Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van productfoto’s en -specificaties. Dan kan een koppeling met een PIM (Product Information Management) systeem interessant zijn voor jouw bedrijf. Door gebruik te maken van een PIM systeem, worden extra functionaliteiten toegevoegd aan Exact. 
Akeneo is een PIM systeem dat zeer geschikt is voor Exact Online. Hiermee kun je bruikbare functionaliteiten toevoegen aan jouw Magento webshop.

Dutchwebdesign: jouw Magento-partner

Dutchwebdesign is als gecertificeerd Magento partner expert op het gebied van Magento development. Wil jij een Magento webshop laten bouwen? Bekijk alle mogelijkheden voor een Magento 2 webshop. Wij maken gebruik van de open source software van Magento, om volledig maatwerk te kunnen realiseren.

Onze professionals staan voor je klaar

Benieuwd naar hoe samenwerken met ons eruit ziet? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!







    Stel ons je vraag






    * Verplicht in te vullen