Unieke WordPress websites

Wij ontwerpen en realiseren gestructureerde en converterende maatwerk Wordpress websites.

Unieke maatwerk WordPress websites met een optimale gebruikerservaring

Een website dient een goede mix van informatie en actie te zijn. Wij zetten onze kennis in om dit alles zo gebruiksvriendelijk samen te laten komen. Doormiddel van een logische structuur en aantrekkelijk UX design zorgen we er bijvoorbeeld voor dat bezoekers met een minimaal aantal clicks (muisklikken) bij de informatie of actie uitkomen waar ze naar op zoek zijn.

Maatwerk WordPress websites

Maatwerk WordPress websites

Onze Wordpress websites zijn altijd uniek gemaakt en gericht op conversie.

Lees meer
WordPress plugins

WordPress plugins

Eigen Wordpress plugins voor een stabiele en toekomst vaste Wordpress omgeving.

Lees meer
WordPress multisite

WordPress multisite

Beheer eenvoudig meerdere websites binnen 1 Wordpress CMS.

Lees meer
WordPress maatwerk applicaties

WordPress maatwerk applicaties

Krachtige maatwerk applicaties met Wordpress als fundament.

Lees meer

Waarom Dutchwebdesign?

Sinds 2006 ontwikkelt Dutchwebdesign websites met WordPress. De redenen waarom we WordPress geweldig vinden zijn er teveel om hier op te noemen. Ben je daar nieuwsgierig naar, lees dan ons blog erover. Het WordPress CMS is in ieder geval enorm gebruiksvriendelijk, schaalbaar en uitbreidbaar met alle gewenste functionaliteit. Dutchwebdesign richt het beheersysteem op een uniek manier in zodat het beheren van jouw informatie erg eenvoudig is. WordPress is daarnaast ook een opensource platform zodat je niet aan een internetbureau gebonden bent vanwege regeltjes en licenties. Enkele DWD Wordpress facts:  

  • Gevestigd in Breda en Amsterdam
  • Ruime ervaring in koppelen externe systemen
  • Goede referenties
  • Persoonlijk contact

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Waarom wij websites maken?

Doen wat je leuk vindt. Er is voor ons niks leukers te verzinnen dan het neerzetten van unieke maatwerk online oplossingen die onze klanten verder brengen bij het halen van de organisatie doelstellingen. Onze technische kennis combineren we met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van webdesign. In veel gevallen wordt de eerste indruk die je achterlaat gegeven door je website. Juist daarom is het belangrijk een website te ontwerpen die je doelgroep aanspreekt en die goed bij jou past. Wat goed bij jou past? Dat weet jij zelf het beste. Wat online succesvol is (Hoe je online succesvol wordt) dat weten wij. Daarom werken wij samen met jou aan je online succes.  

Jouw nieuwe website

Iedere website heeft een bepaald doel. Het overbrengen van jouw verhaal op de bezoeker. Maar dat is natuurlijk niet alles, je website is veel meer dan alleen een communicatiekanaal. Tegelijkertijd is je WordPress website een online verkoopkanaal, je wilt dat de bezoeker een actie uitvoert en hier een bepaalde emotie bij ervaart. Om deze reden bepalen we altijd samen met jou welke doelen de website heeft en welke call-to-actions aan de website moeten worden toegevoegd, je kunt hierbij denken aan een terugbel verzoek, het plaatsen van een informatie aanvraag via het contactformulier of het plaatsen van een offerte aanvraag.

Lees het laatste nieuws als eerste!

Wij vertellen graag over alles wat we meemaken. Op ons blog schrijven we over zeer uiteenlopende onderwerpen.