Terug naar case overzicht

Parfas – maatwerk Magento 2 webshop

Magento 2 webshop met Winparf koppeling

Maatwerk Magento 2 webshop voor exclusieve parfums

Exclusieve parfumerie Parfas uit Brasschaat heeft Dutchwebdesign gevraagd de nieuwe Magento 2 webshop te ontwerpen en te realiseren. De webshop moest ook gekoppeld worden aan het Winparf systeem van leverancier Telemos. Met het Winparf programma biedt Telemos een complete software oplossing voor de parfumerie. Het Parfas project is het eerste project dat we gestart zijn en er is een Winparf connector ontwikkeld. Andere gebruikers van Winparf kunnen op deze manier ook via de connector snel starten met online verkopen.

Bezoek webshop

Magento 2 webshop in 2 talen

De merken die Parfas verkoopt zijn exclusief, deze exclusiviteit moest ook op de nieuwe webshop overgebracht worden. Het resultaat is een snelle Magento 2 webshop in 2 talen waarbij de voorraad en het daadwerkelijke uitleveren via de Winparf software gaat. Met de webshop is naast de parfumerie een tweede verkoopkanaal ontstaan, alles gevoed vanuit de centrale software omgeving met de juiste data.

Magento2 Winparf connector

Binnen Winparf heeft een parfumerie de mogelijkheid om gedetailleerde beschrijvingen van artikelen in te voeren en te koppelen aan de eigen artikelcoderingen. Men kan ook gebruik maken van de standaard PARKOD EAN/GENCOD  artikelcoderingen. Hiermee wordt in combinatie met de Magento2 webshop en Magento 2 Winparf koppeling gezorgd voor een naadloos werkende omnichannel oplossing met 1 voorraad beheer.