adivo case
Terug naar case overzicht

Adivo – Maatwerk Magento 2 B2B webshop

POS en Auto ID technologie aanbieden via een Magento platform onder andere gekoppeld met Onetrail.

Magento 2 B2B webshop in POS en Auto-ID technologie

Adivo is een grote aanbieder op het gebied van POS en Auto-ID technologie. Denk hierbij aan hardware, zoals kassasystemen, bonprinters, barcode scanners en meer voor de horeca, retail, gezondheidszorg, industrie en groothandel. Neem gerust een kijkje op de webshop van Adivo.

Bezoek webshop
maatwerk magento b2b webshop adivo

Magento gekoppeld met Onetrail, Exact en meer

Met een webshop van met meer dan 40.000 producten is het belangrijk dat het een en ander geautomatiseerd wordt. Zo wordt dagelijks de stamdata van de producten uit Onetrail ingeladen in Magento. De koppeling tussen Onetrail en Magento hebben we bij Dutchwebdesign zelf ontwikkeld, waarmee een hoop werk uit handen genomen wordt. Verder wordt via Icecat aanvullende productinformatie in Magento toegevoegd, zoals de afbeeldingen van de producten. Daarnaast zorgt de koppeling met het ERP systeem Exact ervoor dat de basisinformatie, zoals productnaam en voorraad in Exact worden verwerkt. Samen zorgen de koppelingen ervoor dat dagelijk de productinformatie op de Magento webshop up-to-date en compleet is. Verder hebben we ervoor gezorgd dat de prijzen automatisch berekend worden op basis van de inkoopprijzen van de leveranciers.

Channable voor Google shopping

Met Channable wordt door middel van een XML een feed gegenereerd die vervolgens ingezet kan worden voor onder andere Google shopping campagnes. Met deze integratie zijn ze toekomstgericht bezig. Deze tool kan ook ingezet worden om kanalen, zoals Facebook, Bol.com en Amazon van productinformatie te voorzien.

 

Doorontwikkeling van de Adivo webshop

Na livegang van de webshop hebben we de afgelopen 6 maanden het platform nog verder doorontwikkeld. Zo is er een Track & Trace functie ingebouwd. Verder is Cart2Quote geïmplementeerd, waardoor via het CMS direct offertes gemaakt kunnen worden. De offerte kan verzonden worden naar de klant en bij goedkeuring kan deze direct omgezet worden naar een order.