Terug naar case overzicht

Werken bij Website platform

Werken bij Websites

Flexibel opzetten van een werken bij website

Pinch of Pepper is sterk in het leveren van werken-bij-websites waarop een goede company branding gepresenteerd wordt. Deze websites worden vervolgens ingezet om de vacature marketing op te starten. Om eenvoudig en snel nieuwe websites te lanceren is een online platform ontwikkeld. Dit platform ondersteunt het verdienmodel van Pinch of Pepper (huurbasis van werken bij websites). Pinch of Pepper kan zonder tussenkomst van Dutchwebdesign nieuwe websites lanceren en de benodigde layout aanpassingen doen.

Bezoek website

Boordevol functionaliteit

Een goede presentatie van een organisatie vraagt om een andere boodschap en beleving die op een normale website te zien is. Om de cultuur goed over te brengen bevat het platform functionaliteit zoals een Socialwall, Medewerker verhalen en de mogelijkheid tot het plaatsen van grote sfeer beelden van de werkomgeving.

 

Toekomststappen

Het werken bij website platform is flexibel opgezet. Dit betekent dat er extra blokken met functionaliteit eenvoudig kunnen worden toegevoegd aan het platform. Deze functies kunnen vervolgens voor alle klanten beschikbaar gemaakt worden. Maatwerk op klantniveau is daarnaast natuurlijk ook mogelijk.