Terug naar case overzicht

Kobelco

Graafmachines door heel Europa

Maatwerk WordPress website voor Kobelco Construction Machinery Europe B.V.

Kobelco Construction Machinery Europe BV (KCME) is onderdeel van Kobelco Construction Machinery Co. Met ruim 80 jaar ervaring staat Kobelco wereldwijd bekend als een toonaangevende specialist op het gebied van graafmachines. Door ons uniek design en maatwerkmodules beschikt Kobelco nu ook over een website die deze positie eer aan doet! Deze website hebben wij mogen realiseren in opdracht van onze vrienden van Dorst & Lesser.

Bezoek website

Responsive design

Tegenwoordig is het hebben van een responsive design niet meer weg te denken. Een responsive design zorgt ervoor dat een website goed te gebruiken valt op mobiel en tabletschermen. Voor de website bezoekers van Kobelco een veel voorkomende situatie. Naast het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website komt dit ook ten goede aan de vindbaarheid van de website.  Google straft het niet hebben van een responsive design al een tijdje flink af als het gaat om de SEO  score van een website.

Dealermodule

Ons werk stopt niet bij het bouwen van een website die veel bezoekers trekt. Veel online bekijks trekken is leuk, nog meer potentiële klanten dusdanig weten te interesseren dat zij langs willen komen bij de fysieke dealers van Kobelco is leuker.

Om deze stap voor website bezoekers zo simpel mogelijk te maken hebben wij een maatwerk dealermodule ontwikkeld. Door middel van een slimme Google maps integratie waarin alle Kobelco dealers wereldwijd getoond worden en gezocht kan worden op de dichtstbijzijnde dealer is het voor een website bezoeker een fluitje van een cent om een van deze dealers een bezoek te brengen.

Productmodule

De initiële behoefte van de website bezoekers van Kobelco betreft het opdoen van informatie over de graafmachines en toebehoren.  Vanwege de technische aard van de producten is hier een maatwerk productmodule voor ontwikkeld.
Naast het tonen van productafbeeldingen en cruciale technische specificaties kan een website bezoeker hier ook meerdere brochures, een catalogus downloaden en filmpjes bekijken . Uiteraard komt ook hier de maatwerk dealermodule in terug zodat een bezoeker een logische vervolgclick kan maken.