Terug naar blog overzicht

DWD staat voor het eerst op de Webwinkel vakdagen!

3 minuten leestijd

e-commerce beurs Webwinkel Vakdagen - webshops

Artikel delen:


Voor het eerst naar de Webwinkel Vakdagen, spannend! Voor degene die geen idee hebben wat voor beurs dit is: de Webwinkel Vakdagen is de grootste e-commerce beurs van de Benelux. 23 en 24 januari staan in het teken van webshops en alles wat daarbij komt kijken. Op deze beurs kun je presentaties bijwonen van zeer interessante sprekers en zijn er 270 exposanten aanwezig die tonen wat zij te bieden hebben op het gebied van e-commerce. Zo staan wij er ook met een DWD stand!

Phoe phoe wat een werk!

Zo’n beurs zet je niet zomaar op zeg. Wat een hoop werk komt erbij kijken om goed vertegenwoordigd op de beurs te verschijnen. Denk aan:

  • Het design van de stand
  • Genoeg personeel die DWD kunnen vertegenwoordigen
  • Drukwerk, zoals brochures over onze werkzaamheden
  • Aanleveren van teksten voor de Webwinkel Vakdagen website
  • Aankleding in DWD-stijl, zoals robuuste statafels
  • Schermen met een interessante presentatie
  • Iets te drinken☕ en te snacken natuurlijk
  • ….
  • En zo kan het lijstje nog wel even doorgaan…

We zijn al een hele tijd geleden gestart met het regelen van al de bovenstaande punten en zijn er nog steeds druk mee bezig. De Webwinkel Vakdagen zijn namelijk over iets meer dan een maand al! ? Tussen de drukte van het alledaagse werk door zijn een aantal DWD’ers er maar druk mee.

Waarom zijn wij op deze beurs aanwezig?

Goede vraag. Dutchwebdesign groeit hard en er is veel passie om het nog verder te laten groeien. We willen onze skills en positieve e-commerce vibes graag reallife laten zien, naast de digitale wereld waarin we onszelf al positioneren. We vinden het belangrijk met jou als geïnteresseerde bezoeker / potentiële klant in gesprek te gaan over onze gedrevenheid en ons kunnen betreft converterende Magento 2 webshops. Waar doe je dat anders, dan op een beurs waar duizenden geïnteresseerden rondlopen!

Maar hoe ga jij ons vinden tussen de 270 andere stands?

Weer een goede vraag! Dutchwebdesign is te herkennen aan de kleuren: zwart, rood (van Magento) en blauw (van WordPress). Daarnaast zijn we fan van koeien, dus die zal je op ons drukwerk ook herkennen. Én er lopen een aantal vakidioten rond in polo’s met het logo van Dutchwebdesign erop. Kun je ons toch nog niet vinden? Dan kun je altijd nog op zoek gaan naar het standnummer: 139.

Aanmelden voor de beurs

Zien we jou 23 of 24 januari op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht? Schrijf je GRATIS in voor de beurs. We hopen je daar te verwelkomen met een kopje Dutchwebdesign koffie en een koekje. Tot dan!