Webdesign

Een goede website is meer dan een mooi plaatje. Uw website vertaalt het gevoel van uw organisatie naar de online bezoeker. De eerste indruk wordt gegeven door uw website. Juist daarom is het belangrijk een website te ontwerpen die uw doelgroep aanspreekt en die goed bij u past. Samen met u ontwerp en realiseert Dutchwebdesign uw nieuwe website.

 

Een Dutchwebdesign website

Iedere website heeft een bepaald doel. Het overbrengen van uw boodschap op de bezoeker maar dat is natuurlijk niet alles. Uw website is een online verkoopkanaal, u wilt dat de bezoeker een actie uitvoert. Om deze reden bepalen we altijd samen met u welke doelen de website heeft en welke call-to-actions aan de website moeten worden toegevoegd, u kunt hierbij denken aan:

  • Het plaatsen van een terugbelverzoek;
  • Het doen van een offerte aanvraag;
  • Het inschrijven voor een cursus;
  • Het downloaden van een brochure.

 

Gestructureerde opbouw

Hoe uitgebreid uw informatie is die u via uw website wilt overbrengen, samen met u zorgt Dutchwebdesign voor een logische structuur van uw nieuwe website. De bezoekers zullen met maximaal 2 muisklikken de informatie vinden die men zoekt en altijd weten waar men zich op de website bevindt.

 

Zoekmachine vriendelijk

Een goede vindbaarheid is vanzelfsprekend belangrijk. Dutchwebdesign ontwikkeld zoekmachine vriendelijke websites en zorgt ervoor dat de zoekmachines uw website goed kunnen doorzoeken.

 

Beheer en techniek

Uw nieuwe website is daarnaast eenvoudig te beheren via het opensource WordPress beheersysteem. Dit wordt speciaal voor u ingericht om het gebruik ervan zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat de techniek achter uw website uitstekend is, mag u als vanzelfsprekend beschouwen. Dutchwebdesign ontwikkeld volgens de W3C webstandaarden en gebruikt altijd de nieuwste technieken.

 

 

OFFERTE AANVRAGEN

Door het invullen van onderstaand formulier vraagt u een vrijblijvende offerte aan bij dutchwebdesign. U ontvangt z.s.m een reactie via e-mail.

Het kan zijn dat er aanvullende vragen zijn, in dat geval wordt u door ons gebeld.

bladeren...
captcha

captcha