Terug naar alle medewerkers

Wieneke Westerbeek

Projectmanager Wordpress

Na het afronden van mijn Master in Communicatie met specialisatie New Media Design en ik daardoor dit diploma mag toevoegen aan mijn Bachelor diploma als Grafisch- en Ruimtelijk Ontwerper kan ik wel stellen dat ik een communicatieve, ambitieuze, enthousiaste en vooral creatieve duizendpoot ben.

Doordat ik praktisch en wetenschappelijk ben opgeleid zit mijn kracht in de combinatie van enerzijds het in creatieve oplossingen denken en mijn grote interesse voor websites, UX, technologie en nieuwe media. Anderzijds heb ik ruime kennis over communicatie, management, sparren, plannen en het hebben van een onderzoekende houding. In deze toffe baan als projectmanager WordPress binnen Dutchwebdesign kan ik dus helemaal mijn ei kwijt!

Naast het werken binnen DWD ben ik regelmatig te vinden op plekken waar je ├ęcht kunt genieten. Zo geniet ik vaak met vrienden, familie, (oud)huisgenoten en (oud)collega’s en zoek ik graag de gezelligheid op (meestal gepaard met een borrel). Ben ik niet op pad, dan ben ik ook wel te vinden in de keuken of aan mijn bureau met pen en papier om een portretje op aanvraag te tekenen of illustreren.

Wieneke houdt van

30%

Genieten

30%

Vrienden & familie

20%

Eten & koken

20%

Creativiteit