Terug naar alle medewerkers

Max van Gurp

online marketeer

Hallo daar!

Mijn naam is Max van Gurp en ik ben een jonge marketeer die zijn hart heeft verloren aan de wereld van (online) marketing. Ik heb in 2021 de studie Global Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Naast mijn passie voor marketing ben ik zoals mensen mij ook wel noemen een ware ‘sportman’. Zo ben ik met de bal aan de voet geboren en ben ik naast hardlopen in het bos vaak te vinden in sportschool. Maar… dat vele sporten moet uiteraard gecompenseerd worden! Naast sport ben ik graag met vrienden, heb ik een Nike Air Max 1 verslaving, geniet ik de hele dag van muziek en pak ik zo nu en dan een feestje.

Tijdens mijn studie Global Marketing & Sales heb ik waardevolle vaardigheden ontwikkeld. Het uitvoeren van interne- en externe analyses, zoals markt-, doelgroep- en concurrentieanalyses, zijn voor mij bekend terrein. Bovendien ben ik erg enthousiast over online marketing en ben ik ervan overtuigd dat geen enkele onderneming op den duur nog zonder kan.

Als persoon ben ik sociaal, competitief, ambitieus en een echte teamplayer. Ik geloof dat samenwerking essentieel is voor het behalen van succes in elke onderneming! Dus, waar wacht je nog op? Laten we samenwerken!

Max heeft Google Ads certificaten voor Search en AI-gestuurde Shopping-advertenties.

Max houdt van

25%

Vrienden

25%

Sport

25%

Marketing

25%

Muziek