Social Media Marketing

Bereik en vergroot de doelgroep aan de hand van Social Media marketing. Wil je naamsbekendheid vergroten via Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander Social Media platform? Samen formuleren wij een Social Media strategie en worden de juist Social tools ingezet.

Social Media Marketing

Wil je de doelgroep bereiken op het social media platform waar de doelgroep zich bevindt? Social media marketing geeft de mogelijkheid om de doelgroep gericht te benaderen. Door middel van maatwerk social media marketing campagnes kun jij jouw doelgroep bereiken op het platform waar zij aanwezig zijn.  Naast het grote bereik en mogelijkheden tot  zeer nauwekeurige targeting biedt social media marketing ook interessante kansen met betrekking tot interactie met je doelgroep en retargeting.

Voordelen:

  • Levert direct meer bezoekers op
  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Alleen betalen voor bezoekers die actie ondernemen na het zien van je advertentie
  • Ideaal voor branding, leadgeneratie en exposure
  • Vergaande segmentatie biedt mogelijkheden tot tactische benadering van nieuwe en bestaande doelgroepen
  • Zeer geschikt voor remarketing

Succes vanaf de start

Waar zoekmachine optimalisatie (SEO) een lange termijn strategie is, leveren social media advertenties direct resultaat. Handig voor wanneer je een compleet nieuwe website of webshop bent begonnen en gebruik maakt van tijdelijke acties of op korte termijn vacatures in wilt vullen.  

Facebook adverteren

Het inzetten van advertenties op Facebook biedt unieke kansen om specifieke doelgroepen te bereiken. Facebook advertenties kunnen veelzijdig worden ingezet. Voorbeelden hiervan zijn branding mogelijkheden, aanbiedingen en campagnes om nieuw personeel aan te trekken. Deze diversiteit in combinatie met vergaande segmentatie mogelijkheden maakt dat Facebook advertenties een krachtig en inmiddels bewezen online marketingkanaal is.

LinkedIn adverteren

Laat ons jouw LinkedIn bedrijfspagina optimaliseren.  Met een goede LinkedIn bedrijfspagina presenteer je je organisatie professioneel en kun je succesvol advertenties richten op zakelijke doelgroepen. Ook heeft linkedIn de afgelopen jaren hard gewerkt aan het verbeteren van zijn advertentiemogelijkheden. Dit heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijk advertentieplatform. In tegenstelling tot Facebook, Instagram en andere social media platformen richt LinkedIn zich op een zakelijke doelgroep waardoor het unieke advertentiemogelijkheden biedt. Social media marketing kan gericht zijn per platform, denk hierbij aan Facebook, LinkedIn, twitter etc. Daarnaast biedt Dutchwebdesign cross platform campagnes aan.

Cross-platform campagnes

Afhankelijk van de beoogde doelstelling kan het zinvol zijn om op meerdere kanalen campagnes te draaien, zo genaamde cross-platform campagnes. Door een mix van verschillende platformen in te zetten en gebruik te maken van de kracht van retentie kun je tip of tongue en top of mind bereiken bij je doelgroep. Het opzetten van een cross-platform campagne vraagt om een creatieve invulling die aansluit op de huidige strategie en daarnaast van aanvullende waarde is.

Zo pakken wij Social Media marketing aan

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Lees het laatste nieuws als eerste!

Wij vertellen graag over alles wat we meemaken. Op ons blog schrijven we over zeer uiteenlopende onderwerpen.