Snel en duurzaam groeien met je digitale platform? Met een slimme online marketing strategie leg je de basis. Zo haal je alles uit je middelen en budget, met meetbaar en zichtbaar resultaat. 

Er zijn verschillende manieren om jouw doelen te bereiken. De eerste stap is om een effectieve strategie voor jouw producten of diensten op te stellen. Dit is een belangrijk onderdeel voor jouw digitale groei. 

Stuur jouw digitale marketing strategie op basis van data

 • Krijg inzicht in data van concurrenten
 • Ontdek je online kansen en bedreigingen
 • Verhoog je naamsbekendheid en je winst
 • Breng techniek en online marketing in lijn
 • Verhoog de conversie uit je advertenties
 • Groei gestructureerd op meetbare data

Jouw online strategie bepalen

Online marketing én jouw markt veranderen continu. Om jouw doelgroep te bereiken zijn er diverse kanalen, middelen en platforms. Denk bijvoorbeeld aan een website, social media marketing, Google Ads en vindbaarheid in zoekmachines. Welke kanalen gaan we voor jouw bedrijf toepassen? 

Wat is de juiste mix voor jouw organisatie en jouw markt? En hoe halen we jouw doelen voor zowel de korte- als lange termijn? Wat zijn de doelen die je wilt bereiken?

Dutchwebdesign stelt samen met jou een doordachte online marketing strategie op. Vanuit realistische en meetbare doelstellingen creëren wij een samenstelling van online marketingkanalen die jouw organisatie verder helpt. 

Van data naar doelen

We gaan verder dan alleen data-analyse in GA4. Met een op maat gemaakte marketingstrategie verkrijgen we bruikbare data. Deze data leidt tot concrete doelen en acties die je bedrijf tot succes leiden. 

We verbeteren de gebruikerservaring en conversieratio van jouw platform met een grondige CRO-audit. Hierdoor benut je je online potentieel optimaal. Met onze aanpak profiteer je van meetbare resultaten en een breed bereik. Daarnaast creëren wij de mogelijkheid voor retailers om omnichannel te werken. 

Samen met jou kiezen we de juiste online kanalen uit. Zo helpen we je gerichte doelgroepen te benaderen en efficiënt te werk te gaan. Bovendien blijft jouw bedrijf schaalbaar.

Wij beginnen met het vaststellen van de visie en doelstellingen van je bedrijf. We leren de doelgroep kennen en pinpointen de verbeterpunten. We maken jouw doelen concreet meetbaar en haalbaar. Door heldere milestones en KPI’s te definiëren, zorgen we voor een duidelijke meetbare vooruitgang. 

In 5 stappen een succesvolle online marketing strategie

Dutchwebdesign stelt een doordachte online marketing strategie op van analyse tot uitvoering. Zorg ervoor dat jij optimaal kunt groeien en jouw potentiële klanten bereiken. 

 1. We brengen jouw doelstellingen in kaart
 2. We analyseren je organisatie, markt en data
 3. We adviseren je bij de juiste online kanaalkeuzes
 4. We formuleren samen vernieuwde doelstellingen en KPI’s
 5. We zetten een heldere roadmap uit met prioriteiten en belangrijke milestones

Uiteraard helpt Dutchwebdesign je verder om deze strategie gezamenlijk op te volgen. Wij gaan aan de slag om samen jouw online marketing strategie te ontwikkelen. Ook ontvang je van ons een indicatieve begroting voor de stappen die passend zijn voor jou. 

Waarom anderen voor ons kiezen

 • Dutchwebdesign is sterk in digital sinds 2006
 • Fullservice: van ontwikkeling tot online marketing
 • Persoonlijk en transparant van ontwikkeling tot beheer
 • Maatwerk: jouw wensen zijn leidend en worden door ons gerealiseerd
 • 300+ tevreden klanten, waarderen van 9.1 (Feedbackcompany)
 • Sterk in het optimaliseren van online bedrijfsprocessen
 • ISO 27001-gecertificeerd voor beveiliging van informatie