Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren kan op meerdere manieren, niet alleen als tekstadvertenties binnen zoekmachines zoals Google, maar ook bij Google shopping en door middel van banners. Wil je succesvol adverteren, maar je weet niet hoe? Lees dan verder.

SEA (Search Engine Advertising)

Adverteren in Google is ideaal voor de korte termijn en levert relevante bezoekers. Denk hierbij aan campagnes die gepusht worden. Google Adwords is een uitstekend kanaal voor zowel branding als resultaat gedreven campagnes. Met Google Adwords betaal je voor relevante bezoekers op jouw website. Wil je succesvol adverteren via Google, maar je weet niet hoe? Laat ons jouw campagnes inrichten, optimaliseren en hiermee succesvolle campagnes draaien. Voordelen:

  • Meetbaarheid van campagnes
  • Op korte termijn resultaat
  • Jouw medewerkers blijven toegang behouden tot de Adwords Campagne
  • Streven naar de beste kosten/baten verhouding
  • Maandelijkse rapportage en advies

Meer omzet tegen minder kosten

Adwords advertenties worden vertoond in het zoeknetwerk van Google, we richten ons op zoekers die daadwerkelijk op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Advertenties worden alleen vertoond aan geïnteresseerde internetgebruikers. Dit maakt Google Adwords een zeer transparant advertentie medium.

Uitgebreide mogelijkheden

Adwords heeft geavanceerde opties welke kunnen worden ingezet voor jouw bedrijf. Om echt de potentiële klant te bereiken gaan we verder dan zoekwoorden en tekstadvertenties. Voorbeelden van dergelijke opties zijn:

  • Beeld advertenties (Display Netwerk)
  • Locatie- en mobiele apparaten targeting
  • Remarketing mogelijkheden
  • PLA (Google Shopping)

Analytics koppelen met AdWords

Tevens is mogelijk om Google Analytics te koppelen aan een Google AdWords campagne. In Analytics zal dan een onderscheid gemaakt worden tussen de bezoekers via de organische kant van Google (links) en via AdWords. Op deze manier heb je duidelijk inzicht in de verschillende resultaten van zowel jouw AdWords campagne als jouw SEO campagnes.

Zo helpen wij jou om succesvol te adverteren

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

Lees het laatste nieuws als eerste!

Wij vertellen graag over alles wat we meemaken. Op ons blog schrijven we over zeer uiteenlopende onderwerpen.